torsdag 18. april 2013

En og en halv instauke og vinner av kopp


Bilde over illustrerer godt formen de siste ukene..:)
Neida, ligger ikke rett ut hele tiden, men har mye vondt i bekken/rygg og blir sliten av ingenting.., så har gooood tid til å hekle masse og ikke minst se på netflix.., jeg får mye for pengene for å si det sånn..;)Dette var slik forrige uke så ut, mange halvferdige prosjekter som ble gjort ferdige.


Lørdag sto vi på marked. Hannah hadde ryddet i skuffer og skap og kjeller.., solgte massevis av gamle leker og var superfornøyd med dagen. Mye av grunnen var også at flere venninner også var der og det var moteshow og trylleshow..handlet i andre boder.. ja, et morsomt sted å være også for 9 åringer. Hun skulle gjerne gjort dette hver eneste lørdag..:)
Jeg er ikke verdens mest "mobile" om dagen, og kan ikke bære så mye eller orker å bøye meg så ofte o.l så jeg hadde god hjelp i stesønnen min:)


Salget gikk helt greit, hadde ikke de største forventningene, men som sagt ganske bra:)
Fikk også handlet litt selv, blant annet en barnevogn og noen fine stoffer..
( som henger på tørkestativet nå, håper jeg finner energi til å sy litt i kveld/ i morgen..)Noen av pengene jeg fikk inn har gått til nye kopper ( har jo nesten ingen fra før...kremt..)
Fire, fine kopper fra Royal Copenhagen, vet ikke hva de "heter".., men veldig mange fine farger å velge i og gode å holde i:)


Når jeg først er inne på kopper..

Er noen dager forsinket, men her kommer iallefall vinneren av WOW koppen:
Jannike med bloggen: http://smuleblogg.blogspot.no/
( Send meg en mail på tovemichelle4@hotmail.com med adressen din så får du snart en kopp i posten:))


Har en slik heklet pute igjen fra markedet, er det noen som vil kjøpe den send meg en mail.
Prisen er 325,- ink porto ( sendes da som brev)
SOLGT

5 kommentarer:

Maries smak sa...

Så gøy med bruktmarked! Veldig fine ting du lager :)
Og alltid like kjekt og inspirerende å se bilder fra kjøkkenskapet ditt -så veldig fint!

Har så lyst til å følge deg på instagram, men kan ikke finne brukernavnet ditt her? :)

Ha en fin dag!
Klem fra Marie :)

**Chantal** Forms and Finds sa...

Pretty things and such a beautiful cute dog!! :D

Komadyret sa...

Kjempeflotte tepper, puter og kopper. ;) Hvilket garn har du brukt? Har også laget slikt teppe en gang men brukte babyull og det frister ikke helt til gjentagelse.....kunne godt tenkt meg å prøvd i litt tykkere garn.
Bekkenplager er ikke noe gøy, det vet jeg alt om, 4 uker siden lillegutten her kom til verden, og jeg sliter enda. Så pass godt på bekkenet og hvil deg/hekle/se netflix med god samvittighet ;) (noe jeg ikke hadde jo i ræva til å klare og angrer på nå);)

Heidi sa...

Snakk om å sitte og surre i halvdøse rundt på nettet. I fjor hilste vi på hunden din på en fotballcup og falt pladask. Heldige som vi var fikk vi tilbudet om å ha en hund av samme rase (tror jeg) på for.
Så nå har jeg min egen kosedott. :) Ha en flott dag!

Loppedilla sa...

Så morro at datteren din vil selge saker. Her har vi prøvd oss med gate salg av leker og vafler med sånn passe suksess. Kanskje prøve igjen :)