tirsdag 15. mai 2012

London


Det har vært stille her den siste uken, blant annet fordi jeg har vært i London med kollegaer. En fantastisk kul by! Da blir det jo shopping... Her er bilder av noe det som var med hjem.
Liberty kunne jeg gått å kikket ( og handlet) i timesvis, helt fantastisk butikk, kan ikke fatte hvorfor jeg ikke har vært innom der på tidligere London besøk... Kjøpte noen stoffer, noen knapper, et broderisett og fine strykemerker.
Cath Kidston var også en butikk vi var innom mens vi gikk gjennom et stappfullt portobelloroad market, der kjøpte jeg den fine knappeboken:) Anthropologie må jo også besøkes, men det er såpass dyrt der, i tillegg til at det jeg får lyst på er for tungt for en ryan air flytur... Så det ble bare med en fiiin "bietallerken" med hjem derfra. Fine svaler fra en søt liten butikk i covent garden, fin kopp fra en marimekkobutikk. Ja, og et par andre småting ble også med hjem, som søte pezfigurer:)
I tillegg lå det en pakke ( med det mest utrolige innhold..) fra Danmark å ventet på meg når jeg kom hjem... Bare vent til i morgen, eller iallefall en dag snart, så kommer det bilder!


Vi har selvsagt gjort andre ting enn å shoppe altså..:))

2 kommentarer:

Skjerstad sa...

Det må ha vært en fin tur !
Jeg har bare vært i London 1 gang, og det er 6 år siden.Jeg vil absolutt tilbake :) Så mye fint du hadde fått med deg hjem. Likte så godt strykemerkene og den gule koppen :)

Ønsker deg en fin 17.mai !
klem fra Janne

Lene sa...

Heldige du! Aldri vært i London jeg. Men jeg vil dit engang! :)

Ha en fin 17.mai i morra!
Klem Lene