mandag 21. november 2011Ja, nå er det på tide å skrive det her på bloggen også. Fra 1 januar får nettbutikken min, altså nettpynt, nye eiere og drivere. Jeg skal fortsatt være med, men da på de morsomme og ikke så tidkrevende oppgavene. Jeg må innrømme at jeg teller dagene, gleder meg så utrolig til å få FRItid igjen. Ha mer tid til familie og venner, blogge ( planen er da å bli ekstremt mye flinkere enn i dag til å kommentere og følge med på hva dere driver med:)) kunne lage masse god mat, trene, sy meg en pute når jeg vil, strikke og hekle masse osv osv, ja, og ikke minst kunne kjede meg litt av og til:) Det er det nemlig mange år siden sist, siden jeg startet butikk/ nettbutikk har det liksom alltid vært et eller annet å gjøre. I snart 9 måneder har jeg også hatt en full (++) jobb ved siden av nettbutikken som jeg trives veldig godt i, så når jeg innså at døgnet bare har 24 timer ( er litt treg på det området..) og at jeg ikke vil bruke en så stor del av døgnet, som jeg har gjort til nå, på å jobbe var valget ganske enkelt.. Siden jeg fortsatt skal være med på de morsomme tingene ved det å drive nettbutikk så er jeg suuuuperfornøyd:)

Hvem som skal overta butikken fortjener et eget blogginnlegg.. som kommer om ikke så lenge.


Så i løpet av romjulen skal ( mitt) nettpyntlager være tomt..

dvs, STORT salg om dagen, masse flotte varer til enda finere priser:)

7 kommentarer:

Lene sa...

Skjønner deg godt. Å ha nettbutikk og jobb utenom er nok veldig tidkrevende. Du vil jo fortsette, men med den morsomme biten. Lurt :)
Er godt å kunne kjede seg litt innimellom! Hehe.

Lise B sa...

Gratulerer med valget! Det er greit å kunne kjenne at man lever også, innemellom, og ikke bare hesebleser seg gjennom dagene og ukene

Therese sa...

Høres ut som et bra valg du er godt fornøyd med. Likevel godt å se at fine Nettpynt ikke forsvinner da :)

Ha en fin kveld kjære du ♥

Anonym sa...

Skjønner så godt at det kan ta mye tid!
Det er godt å ha litt fritid også. Ikke minst
når man har unger. Skjønner ikke hvordan du får
tid til det jeg. Jeg har 100% jobb, 3 unger i hus og
tiden til blogging blir stort sett om kveldene... ;)

Mange klemmer til deg!

:)

Julebord sa...

Jeg bokmerkede dette nettstedet en stund siden på grunn av de interessante innholdet og aldri har jeg vært misfornøyd. Fortsett det gode arbeidet. .

Julebord

I en Sving sa...

Gratulerer med valget. Det blir godt med tid :) Alltids nok å henge fingrene i.

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

All lykke med forandringene du er inne i. Det kan ikke være bare bare. Godt å høre at du ser positivt på det og fortsatt får være med på den morsomme delen ;)