søndag 23. oktober 2011

Shopping i amsterdam, del 1

Torsdag morgen tok vi trikken til et torv/ sted midt i byen som het waterlooplein. Der hadde jeg googlet meg frem til at det skulle være loppemarked der hver dag.. Forhåpningene var ikke store, regnet ikke med at jeg kom til å finne noe særlig. De første 20 bodene levde også opp til forventingene...., men så begynte det å skje ting.. først fant jeg en bod med masse fine klær. Vel, masse og masse.., MEN jeg fant både et gammelt, kult tyllskjørt og en ny vinterkåpe.. bilder kommer! De hadde masse flott gammelt tøy der, men mye av det måtte fikses litt på så da lot jeg det være, jeg holder meg stort sett til å sy puter jeg..

Og i en av de siste bodene jeg var innom.. ojojoj... retrosengetøy, masse heklede tepper, masse kule vintage klær, og og og ... flere av bildene i gårsdagens innlegg er fra den boden. Ikke så altfor billig, men helt greit med tanke på de fantastiske tingene jeg gikk derfra med...

( verdien på gammelt sengetøy kan vel diskuteres.., men for meg er det "gull verdt", og mannen min må le litt når jeg kommer ooooverlykkelig over å ha funnet et gammelt dynetrekk..)

To skjørt til meg, altså skjørtene på bildene, som eieren av boden hadde sydd selv, et flott heklet bølgeteppe, et dynetrekk og et fint lite skjørt til Hannah, ca 500,-

Som sagt, ikke superbillig, men disse tingene var mer enn verdt 500,- for meg.. bare se på de herlige skjørtene!! :)Skjørt til Hannah kjøpte jeg også, men hun har hatt besøk av en venninne i hele dag, og har dermed ikke hatt tid til å være modell..:)


9 kommentarer:

ReVinyl sa...

Jeg synes det var et varp jeg, å bare betale 500 ting for alt du nevner. Spesielt det øverste skjøret var skikkelig lekkert!

Så dumt at jeg ikke fikk kommet meg på bloggtreffet i Skien og hilst på dere alle. Jeg har sett mange bilder og det ser ut som dere hadde en flott stund :)

Fin kveill te dæ! :) Siw

Frk.Eplegrøt sa...

Takk for tips om "markedet" :) Syns det høres ut som du fant mye fint!Likte skjørtene veldig godt.Kan vel ikke være så altfor vanskelig lage et slikt selv - dette var inspirasjon til å sy noe nytt!
Takk :)

designhund sa...

så vakre skjørt! fine stoffer sammen altså!
er nok en del av mine venner og familie som hever øyebrynene over gamle "ekle" sengetøys entusiasme!
gleder meg til å se mer..
klem

Sissel sa...

Fantastisk fine skjørt! Der skulle jeg gjerne vært ja:) Synes det er bra at noen fortsatt hever øyebrynene over retrosengetøy-entusiasme, for det betyr mer til meg...;)

´t Gras van de Buren sa...

Welkom in Nederland..

Ida sa...

Om du er i Amsterdam på ein mandag er mandagsmarkede på Noordermarkt å anbefale! Masse retro og brukt. :)

Elin Vrij sa...

Rekommenderar Albert Cuypstraat! Marknad/loppis och om ni är där måste det göras ett besök på Restaurang Bazar, adress: albert cuypstraat 182 :)

rockefår sa...

Flotte skjørt! Synes igrunn du har gjort et kupp om du fikk alt det til 500kr.

Jeg likte godt det øverste skjørtet. Kunne ønske jeg var et skjørtemenneske - da skulle jeg prøvd å sydd noe slikt til meg selv.

Een sneller kloppend hart sa...

I LOVE these skirts! Gorgeous!

Regards, Veronique