tirsdag 6. september 2011

I ettermiddag/ kveld har det vært skikkelig høstvær her, deilig "innevær":)


Det passet da greit at det var akkurat i dag det skulle komme en pall med masse nytt fra House Doctor, den første av høstens leveringer derfra. ( Gleeeder meg til all julepynten begynner å komme...:)) Så de siste timene har blitt brukt til å pakke ut, og sette på plass de nye tingene. Snart er alt sammen på plass i nettbutikken også.. Denne gangen har jeg bestilt noe helt nytt... sier ikke mer enn det, MEN om noen gjetter riktig på hva som er helt nytt for nettpynt, ja da skal jeg trekke en av dere som vinner noe av det nye!

Svaret kommer i løpet av maks et par dager, så inntil det... legg igjen en kommentar om hva du tror det er:)

Vi har pakket opp den ene tingen finere enn den andre.. blant annet et nydelig vasesett ( 3 forskjellige motiver/ størrelser), her henger en av dem på peisen vår allerede..


Tre nye lampeskjermer har også kommet... jeg lurer veldig på om ikke jeg kan finne et sted til minst en av dem..


Bloggen kommer nok til å være house doctorpreget de neste dagene, for det er sjelden ikke en del av de nye varene derfra havner andre steder i huset vårt enn i nettbutikklageret..:)


Today I got a lot of new things from house doctor to my webshop. We have spent the afternoon unpacking boxes. And as usual when things from house doctor get here, not all of it ends up in the store.., some of it goes directly to other places in our house..:)

8 kommentarer:

Siv Iren sa...

Jeg gjetter på bilder, vesker eller smykker. Om man får gjette på flere ting da. Om jeg må velge en så blir det bilder. (SPENT!)
Er de Hannah sitter ved på bildet helt enkle lampeskjermer i forskjellige fasonger?

Gunn sa...

Jeg gjetter (og håper på) skinnvesker :) Blir spennende å se!

Fargebarn sa...

Åh House Doctor har så mye fint. Og disse vasene var bare nydelige.

Randi sa...

Jeg satser/håper også på skinnvesker! For de er knalltøffe! Må være utrolig gøy og pakke opp esker fulle av ting til nettbutikken!! :)

Skjerstad sa...

Så spennende det må være , når nye varer ankommer :) Hous Doktor har mange fine ting !
Vakkert vatteppe :)

Hilsen Janne

Rarerina sa...

Fine saker! Det må være som å ha en godteributikk...
Du, jeg tenker ofte på deg. Og lurer på om du kan ta inn flere gulvmatter fra House Doctor, eller andre merker som har stripete/grafiske mønster på gulvmatter. Feks Pappelina eller et svensk merke jeg ikke husker navnet på i farten. Digger stormatta nemlig! Men vil ha en mindre til gang.

Rarerina sa...

Og nå så jeg kjapt i katalogen- der var det noen fine gulvmatter! Og deilige vesker. Jippi. Håper det er noe an det nye hos deg.

Louise sa...

Gratulerer, du har trukket et av vinnerloddene i min give away!
Send meg en mail, så skal jeg få sendt premien til deg:-)

God helg, hilsen Louise