søndag 18. september 2011


For et par uker siden kom det en diger pall med varer fra House Doctor. Jeg skrev da i et innlegg at det var kommet noe helt nytt, og det var altså dette, gooode nyheter... bokstavelig talt, hihi


Jeg har som sagt allerede hatt dette i huset et par uker, så har fått smakt på mange av mine "eksemplarer", chillioljen er suuupergod på pepperonipizza... honnigen er veldig god i en kopp god te.., hummersuppen... mmmm. Også så fin emballasje også da:)Her har vi hatt en stille og rolig hjemmesøndag. Hannah har hatt besøk, og stua har ( må vel nesten kunne si som vanlig, bare at det ble ekstra mye puter og andre leker utover i dag, bamser virker det som om er overlt til enhver tid..) blitt invadert av bamser og leker:)

Det er ikke bare mat som har blitt fotografert i dag, både knapper, knotter og gryterkluter og puter og kjøkkenhåndklær har blitt tatt bilde av og havnet i nettbutikken/ Nettpynt.


Lots of new things from House Doctor and from Nicolas Vahe` got their picture taken today, and they are now in my webshop. And as usual our house are full of toys...:)

2 kommentarer:

I en Sving sa...

Det er tid for te og innekos så nyhetene fra House Doctor er jo supre :)

Marthe sa...

Mmm, så mye godt! Kanskje jeg må begynne å bestille litt mer eksotiske ting enn de man finner på Rema hos deg:) Det er langt til nærmeste delikatessebutikk her vi bor nå.

Så søt Hannah er med lekene sine:) Hun har verdens heldigste bamser - tenk å få være med på så mange bursdagsfeiringer og kos som disse får:)

God klem til deg