søndag 7. august 2011Ny dyne til bamsene.. skjev og rar som vanlig, men det er ikke så viktig..

En fornøyd "kunde", som nå sover søtt, omringet av masse herlig retrostoffer, og selvsagt masse bamser..:)New for her stuffed animals.

A happy "costumer", who are now sleeping with lots of retrofabrics ( and lots of toys..) in her bed:)


Nå er ferien slutt, i morgen skal jeg stå opp klokka 5!! for å sette meg på bussen til Oslo.. Kurs med jobb i to dager, og det blir nok litt shopping ( iallefall vindusshopping) i morgen ettermiddag..:)
Vacationtime is over, tomorrow I'll have to get up at 5 am!! to take the bus to Oslo. Two days on a course/ work, and probably some shopping tomorrow afternoon..:)

4 kommentarer:

Findus sa...

Ferien går så fort ... jeg begynner i morgen også . Jeg skal ikke opp kl 05 da ... gudsjelov - hi hi . Ha en flott arbeidsuke - (litt) godt å komme i gjenge igjen og..

Glede sa...

Hei! Så heldig du er som har fått to tolix-krakker da! Og likte virkelig den vasken din. Vi har også satt vask på en gammel kommode.. Veldig fornøyd! Lykke til med jobbstart. En uke til, så er vi i gang her også. :)

Tonemor sa...

Lykke til med jobb start.
Puh 5 , det var tidlig.
Klem Tone

Minmill sa...

Hei og hopp. En liten sen sensommers hilsen fra meg igjen. Gøy å følge med på nyhuset deres. Det er blitt skikkelig flott og jeg liker måten du innreder på selv om den er annerledes enn min.