lørdag 6. august 2011


Jeg var så heldig å få en turkis tolix stol av mannen min og Hannah til bursdagen, og så fikk jeg en rosa krakk av mamma! Snakk om å være heldig:)

Krakken står foreløpig på badet, vasken vår er såpass høy ( svigerfaren min som er pensjonert rørlegger hadde aldri montert en vask så høyt før.., men vi skulle ha det blå skapet til å ha vasken på.., og det er ikke sååå høyt) at Hannah trenger noe å stå/ sitte på. Både hun og jeg er veldig fornøyde:)


I got this stool from my mother ( for my birthday in the middle of july) and now it's in our bathroom. My daughter ( who is going to use it the most, she needs something to reach the sink..) and I are both very happy about it:)Jeg har faktisk nådd målet mitt for ferien!
Feste tråder på en haug med lapper... så nå kan det ganske lille teppet endelig bli større:)

I actually managed to finish what I planned to, sew all the loose ends on the squares, during the stay at our summerhouse!! So my small blanket will soon be bigger:)


Mandag starter vi på jobb og SFO igjen, men det er helt greit det. Vi har hatt en superfin sommeruke nå, med masse bading og med veldig fersk fisk til kveldsmat:)


We are now almost finished with our summervacation, and after some weeks with not so good weather, we really had some lovely, sunny days the last week. Hannah has almost spent more time in the water than on land, and to eat fish for supper just a small hour after it swam in the ocean just outside the place we're staying at, is a perfect summerevening:)7 kommentarer:

Marianne sa...

Kjempefin krakk, jeg skal sette en på ønskelista også, de kommer jo i så flotte farger.
Sommeren heller, og det ser ut til at dere har fine tider :) Jeg er veldig glad for at vi fikk en skikkelig svettmegihjæl uke på hytta sånn at sommerfølelsen ble komplett før jobbing og skole. Jeg begynner i morgen, men det er bare moro, jeg gleder meg :)
Jeg følger med på det nye huset deres, Tove, er innom rett som det er, men jeg er ikke flink til å kommentere dessverre. Du er så flink, og det er så gøy å se alt du får til!
Klem fra Marianne

Kristine sa...

Stilig krakk du fikk, ja. Og den turkise er sikkert like tøff. Ønsker meg en slik selv. Står skrevet opp på ønskelisata mi. :)

Svenngården sa...

Hurra for fiiin Tolix :)

Jeg digger forresten skapet dere har vasken på. Kjempefint å gjøre det sånn!

-Amalie

mette sa...

l o v e it!! tolix er bare så kul, og den rosafargen digga jeg!! go sommer videre :)

Unknown sa...

I love the colour! I'm so impressed by your crochet too!

Randi sa...

Herlig skap til vasken!!! :D

Fargebarn sa...

For et nydelig bad. Og den krakken er jo heller ikke å forakte. Heldig du!