torsdag 25. august 2011I kveld koser jeg meg i den helt ryddige og rene stua vår, deilig:)


I helgen malte jeg utsiden av dette skapet. Før var det mørkebrunt, slik som dørene, og det fine hyllesystemet inni. Syntes det ble veldig fint med lys grønt utenpå og turkist inni..., passer veldig bra med tapeten i spisestua:)


Jeg har også fått bekreftet mannen min sin oppmerksomhet når det gjelder interiør... Han så ikke at jeg malte den, han var nemlig bortreist i helgen ( på guttetur med Julian, sønnen sin, på Eminemkonsert på festival i England... ja, er "misunnelig"..:))...


Jeg har ikke sagt et ord, og har han sett at det er malt?.., nei.. og det står mer eller mindre midt i stua. Så det burde jo være ganske så synlig?! Han har til og med hentet et blad som lå inni skapet i kveld....Jeg kan med andre ord gjøre nesten hva jeg vil, så lenge jeg gjør det mens han er bortreist og ikke sier noe om det, hihi


Tonight I'm enjoying my tidy and clean livingroom.


The cabinet turned green last weekend. And it's turqouise inside, fits perfectly with the wallpaper in our diningroom. My husband was away last weekend so he didn't see me painting it.. and I haven't told him either.. Of course he has'nt noticed the new color:) Apparently I can do whatever I wan't in the house as long as I do it when he's away and don't tell him, hihi


10 kommentarer:

AvMeg sa...

Så fint skapet ble. Jeg holder på med et maleprosjekt selv - det er litt stress, men fint når det er overstått :-) Typisk mannfolk å ikke legge merke til slike ting. MIn er også sånn :-)

chili og kjærleik sa...

Kjempefint skap! Og deilig med ryddig stove! Her var det shina då eg kom heim frå jobb, og etter barnehagehenting var det rimelig bomba igjen. Typisk.

Du har det veldig lyst og fint, kjenner eg blir litt misunneleg på folk med store stover (eller normale stover, kvasomhelst som er meir enn 9kvm!)

Kathrine 'Glimt' sa...

fint skap :)
Mannen min så ikke at jeg hadde malt den ene veggen i stua mørkebrun. !! erre mulig lism ... ! ? ;)) ( den hadde vært hvit )

Tonemor sa...

Tøft det ble!
God helg
KLem Tone

camillaeli sa...

Super flot skab du har fået lavet. Og sikke en lækker stue.

Myke minutter sa...

Fin blogg du har! :) Vi har også svart sofa og skal på IKEA i dag for å kjøpe hvitt bord :) Ha en fabelaktig fredag!

An-Magritt sa...

Ah, dette er godt å se på!!

Maria sa...

Åh, vilket härligt rum! Fullt med rymd och ljus!

Hjerterommet sa...

Ja, det må jeg si...strøken stue. Herlige farger du viser, og bra bilder!

Tevanga sa...

Det kan jo ha sine fordeler med uoppmerksomme menn. Så lenge det er på interiøret da :-) Herlige bilder med like herlige farger. Ser og nyter.