søndag 28. august 2011


En liten krok på kjøkkenet.
Mellom kjøleskapet og kjøkkenskapet står nå det kule bordet fra House Doctor og eplekassen jeg kjøpte på et loppemarked i Boston rommer nå kokebøker, matblader og et fint mumi serveringsbrett. På veggen henger favoritt cathrineholm tallerkenen min. Har også ryddet/ omorganisert litt i selve kjøkkenskapet..

In the kitchen.
A small yellow table, and a box found at an antiquemarket near Boston now holds my favorite cookbooks, magazines and a lovely moomin tray. I have also reorganised in thekitchencabinet..I går kveld hadde jeg besøk av 6 fine jenter, og hadde lagd mat og kake til de skulle komme. Men oppi all skravlingen og vinen glemte jeg hele kaka!! Så da ble det iallefall dessert i dag...:)

En veldig mektig, og ikke så veldig god karamellpai... jaja, da har jeg iallfall laget en karamellpai en gang.. det var liksom ikke helt verdt de nesten to timene det tok å lage den..


6 kommentarer:

bare WUNDERBAR sa...

Fedt gult bord, elsker gult.. Og mange lækre sager.. Det er længe siden jeg har fået kommenteret hos dig, men følger stadigt med hos dig.. Elsker dine inspirerende billeder af din indretning.. :)

chili og kjærleik sa...

For eit fantastisk bord, og ein herlig fargerik krok!!

Kaka SÅG veldig god ut då, sjølv om smaken kanskje ikkje var på topp. Eg fekk frykteleg lyst på kake no!

Sukkertøy for øyet sa...

* fargeeksplosjon *

ELSKER DET!

...Også DET kjøleskapet da :)

Mollie sa...

Mmmmmm. for en kake! Og FOR en kjøkkenkrok!
Takk for titten :-)

stricksonne sa...

wunderschöne bilder, ich liebe ihre dekoration!!! liebe grüße, angie

Loppedilla sa...

Liker stilen din :)