onsdag 27. juli 2011

Har ikke ord for det fryktelige som skjedde sist fredag, og velger å ikke prøve å finne noen her på bloggen..


Jeg har nettopp hatt besøk av mine tre fine søstre + forloveden til den eldste av dem. Det er sjelden vi får sett hverandre, men nå har vi kost oss sammen i 5-6 dager:) Hannah storkoser seg også sammen med tantene sine, som alle tre har fått tittelen favorittante..

Det har jo vært noen ganske "rare" dager på grunn av hva som har skjedd og med det dårlige været har vi vært mye hjemme å kost oss. Spist masse god mat, bakt ( og spist), tegnet, spilt kort og ikke minst hatt et forrykende flott/ morsomt danseshow!Kaken på bildet har jeg funnet oppskriften på her, og den heter chocolate -covered oreo cookie cake.. ALT var godt med denne kaken, selve sjokoladekakebunnen.. Den hvite kremen med oreokjeks laget av blant annet 2 glass marsmallowfluff og kremføte... sjokoladekremen...


Det var jo et "prosjekt" å lage denne kaken, så kommer nok ikke til å lage den ofte.., men til jul skal jeg iallefall lage den igjen! Og med god hjelp, var det en koslig ting å gjøre et par ettermiddager.

( Kaka etter dag en på bildet over, lagde sjokoladekremen, gjorde ferdig og spiste halve kaka dag to. Dag tre forsvant den siste halvdelen:))
We've had my three younger sisters visiting the last 5- 6 days. And my daughter really loves to be with her aunts. And we made the most wonderful chocolatecake...
and had the best and funniest danceshow:)

8 kommentarer:

Camilla... sa...

Muuuums hvilken lækker kage og skønne stemningsbilleder! Hold op det er fedt det tapet du har! Hvor er det fra??

Den gode feen sa...

Nammenam, den kaka ser jo fantastisk deilig ut. Iallefall nå som eg liksom ikkje skal ete kake og slikkeri. Har latt humla suse ALT for lenge, og tør ikkje bevege meg opp på vekta lengre. Så nå er det ingen bønn lengre, men kjem til å ha marerittliknande draumar om denne kaka ;)

Så dumt at eg ikkje fekk snakka med deg i Oslo. Eg såg snurten av deg, og tenkte at etterpå skal eg gå bort til Tove. Men så såg eg deg ikkje igjen, og vips sat eg på flyet heim att. Håpar du koste deg like mykje som eg gjorde der.

Ha ein finfin dag, stor klem frå Linda

Anonym sa...

Tapeten er fra Graham & Brown :)

HUSET PÅ HØYDEN sa...

Mmmmm... Ikke bra å lese om slike fristende kaker på tom mage, nei ;) Lurer på hvor du har kjøpt flower pot lampen din? Har så lyst på en eller to over spisebordet vårt! :) Og ellers må jeg si at du har en kjempe fin blogg som jeg titter innom hele tiden. Er desverre litt drlig til å etterlate livstegn ,, Hilsen Vilde fra Bergen :)

Marina sa...

Den kaken så lekker ut!
Kan du legg ut oppskrift er du snill?

Myke minutter sa...

Takk for tips om Oreo-kake, det er en variant jeg må prøve :) Ha en fortsatt finfin julisøndag!

Sukkertøy for øyet sa...

...Litt av en kake!!! *kakemonster*
Jeg er stadig inne på nettpynt, og her om dagen skulle jeg endelig bestille meg et plastteppe til, men jeg var for seint ute :(
Vet du om du kommer til å ta inn flere i nærmeste fremtid?
Er på jakt etter de som ikke er så store, ca 90*180.

Klem Ida Susanne

Anonym sa...

Sikke fine billeder :-) Jeg har luret på dit tapet efterhånden længe -a du ikke afsløre, hvor du har det fra? Har det evt. et navn??

Mange hilsner
Rikke