søndag 24. april 2011


En deilig vårdag, stort sett tilbrakt ute.

Hannah og jeg har handlet noen stauder til blomsterbeddene, og blomster til vernadaen.

Hagen vår er stort sett et stort kaos nå, da enorme mengder trær ( massevis av små trær og et DIGERT) er på vei ned.. Kvister og vedkubber overalt, men nå begynner iallefall blomsterbeddene og bli fine. Morsomt å ha flyttet til et nytt hus med en hage en ikke vet alt som kommer til å vokse opp av jorden. Blomstene ved inngangsdøren ( ja, inngangsdøren/e trenger desperat å bli pusset ned og lakket/ bli behandlet på nytt..., en dag...) er utrolig fine og lukter kjempegodt, og en masse annet rundt om i hagen venter på å springe ut.., gleder meg til å se hva det er:)

På bilde over står dagens "nyplantete" blomster og venter på å bli bært ut på verandaen.
Vi har også masse hvitveis i hagen:)

Verandaen har blitt vasket i dag.

Bordet, det skjeve og falleferdige bordet, som sto her da vi flyttet inn..., har fått skrudd fast bena på nytt og fått stiftet voksduk på bordplaten. Et par pinnestoler og småbord er hentet opp fra en kjellerbod. Planen er nytt bord og nye stoler, men inntil vi får tid til å lete etter noe "permanent" får vi bare bruke det vi har...:)

Blomstene på bilde under ( er utrolig dårlig på blomsternavn), syntes jeg selvsagt er veldig fine, og mange fine farger å velge i, men jeg må ha en stor potte med slike hvert år. De er noe jeg husker godt fra jeg var liten.., mormor hadde bestandig slike i verandakasser, de var kjempestore og fine.., husker godt hun gikk og kløp av de visne blomstene hele tiden. Så når jeg passer på/ klyper av på mine blomster tenker jeg på henne:)

Årets tomatplante. Prøver hvert år, men sjelden det blir tomater ut av det.. I år har jeg plantet i en tiliters bøtte, ganske så mye større enn tidligere år. Kanskje det hjelper, iallefall hvis jeg husker å vanne den nok.. Bøtta er fra Rice/ Nettpynt, kommer i to farger.. bøtta i den andre fargen, rosa, bruker jeg som vaskebøtte. Solid og veldig fin, blir faktisk hyggeligere å vaske med så fine bøtter:)Hannah har plukket fire store buketter i hagen til meg i dag!

En av dem står i det eneste "interiørkjøpet" jeg gjorde i Spania, en mumiplastkopp fra Zara..

Manokoppene ( som igjen er på lager i nettpynt, noen få foreløpig, kommer snart mange flere, pluss tallerkner og tekanner:)) er også utmerkede vaser:)5 kommentarer:

Blomsterpigen sa...

Nu kan man virkelig bare se, at det er sommer! Ih, så dejligt!
Knus

Anonym sa...

Herlige bilder!
*Sommerfølelse* i april... LIKER!

Klem

Kiiromi sa...

somriga bilder du bjuder på.

/Mia

Christine C sa...

For et herlig knippe bilder :-)) Utrolig så fort det ble sommer i luften, synes det ikke er lenge siden jeg tok det siste spadetaket med snø, hehe. Tomater er alltid spennende å prøve seg på - og for en søt bøtte planten sto i!
Lykke til med hagearbeidet :-)
Klem, Christine

popetotrora sa...

Så mycket härliga blomstrande bilder! Det får en verkligen att känna att nu är det vår (nästan sommar) på riktigt! :-)