lørdag 5. mars 2011


Det kom mye nytt inn i huset vårt i går.
En diger eske med klær fra Katvig til Nettpynt, og to nye stoler...Her er den ene, en fantastisk fin fra Kartell, har "siklet på" denne lenge. Vi fikk penger av mamman min til jul for å kjøpe noe vi trengte til det nye huset.
Jeg vet vel ikke helt om vi trengte flere stoler, men mamma var med meg å kjøpte denne og var enig i at jeg måtte ha den, hihi. Poenget med slike gaver er vel kanskje også å kjøpe noe en har lyst på, og kanskje ikke kjøpt selv...
( Stol nummer to skal jeg ha på kontoret, men der er det ikke i nærheten av å være "bloggbart..)Hannah foreslo selv å være modell for de nye klærne:)
Kjempefint badetøy kom det også.
Så spørs om vi ikke må ta en tur i svømmehallen i løpet av helgen, Hannah syntes nemlig vi må teste om badedrakten virker:)
Krakken Hannah sitter på er også ny, kjøpte også i går, for siste rest av gavekortet jeg fikk hos Home & Cottage da jeg vant en av fotoutfordringene hos Nib:)
Vet egentlig ikke helt hvor jeg skal ha denne krakken eller den nye stolen, men det er planen i ettermiddag. I tillegg til å rydde og ordne litt på kjøkkenet så jeg får vært med på kjøkkenutfordringen hos Nib denne gangen..

4 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Så masse flott tøy, og fine bilder under, og nok en gang tapeten i spisestua er bare så utrolig flott, klarer ikke å se meg mett på det....
Ha en fin helg
klem victoria

Hildemor sa...

Så mye fine klær, liker veldig godt katvig.
Digger stolen.
Klem Hilde

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Skønne sager du har fået til butikken, og sød model:))
Stolen er for fed, wauu...
stine:)

Datt sa...

Åh, for en stol, ser ut som en DRØM!