torsdag 24. februar 2011

Her er det vinterferie om dagen, og Hannahs bestevenninne har vært hos oss istedenfor på sfo i dag, veldig koslig:) Ungene leker og koser seg, og jeg får gjort en del i huset/ jobb da.
Dvs, jeg har også stelt i stand til bursdagsfest i dag..


Hannahs hundebamse, som bærer det treffende navnet; Hund.. Hadde nemlig bursdag, ble ett år på tirsdag, men siden jeg jobbet den dagen tenkte Hannah at vi kunne feire dagen i dag..
( Den har ikke "bursdag" nå, den ble kjøpt da vi var på en helgetur til New York i juni 2008.., men Hannah har god fantasti, og lever seg godt og grundig inn i ting:))

Siden det er vinterferie, og vi ikke akuratt har eller skal på noen spesiell ferie ( Selv om vi kanskje hadde trengt det..) Ja, da får man bake og pynte muffins og kanelboller, og ha fest:)Veldig koslig har vi hatt det, selv om femtenåringen i huset syntes det var ganske så teit å måtte synge bursdagssangen for en bamse, hihi

Og litt ekstra "morro" må jeg lage for meg selv også.. Har en svakhet for fine kjøkkenhåndklær, så greit å kunne heve flere brett kanelboller under tre av favorittene:)


Bordet dekkes selvsagt med fargerike melaminkopper og tallerkner. De er perfekte til slike anledninger. Vel, her i huset er de bestandig perfekte og brukes hver dag, av både små og store:)
Her er bursdagsbarnet, trygt i sin eiers armer:)

Så nettopp at det er bilder av det nye kjøkkenet vårt hos NIB!
Morro:)

6 kommentarer:

HannasHörna sa...

Hej!

Åh en sådan stolt tjej. Vad fint hon har gjort med Hello Kittykakorna:)

Fina foton som vanligt!

Iris sa...

Dette hørtes riktig så koselig ut. Bakverkene så herlige ut så nå fikk jeg vann i munnen!

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

flott og fargerikt kjøkken! :)

MøbelPøbel sa...

Så herlig:) Du har en datter med god fantasi<3 og så skjønn du er som disker opp for "bursdagsbarnet"!

Så gøy med oppmerksomhet fra NIB:D

Elisabeth, innerst i veien sa...

Høres ut som ekoselig hjemmeferie. Måtte flire av femtenåringen som måtte stemme i bursdagssagen for Hund.

Anonym sa...

Hei.

Så fint huset har blitt!

Kan jeg spørre deg om noe ang gummigulvet? Vi skal legge gummifliser i gangen og lurer litt på om vi kan gjøre det selv? Har lest litt om legging av slike gulv og det sies at gulvet må være HELT slett under. Støpte dere underlag til gummigulvet?

Takknemlig for svar.

Mvh Elin