tirsdag 22. februar 2011Bildene er fra kontoret/ arbeidsrommet mitt.
På dette rommet hadde forrige eier, som var barnelege, hjemmekontor. Han hadde en del hjemmebesøk, så hva passer vel bedre å ha på et gammelt "legekontor" enn en organdukke..:)
Ellers så begynte jeg i ny jobb i går, så er ganske så sliten nå.
Etter flere år hvor jeg har jobbet for meg selv syntes jeg det var på tide "komme meg ut" litt også. Så nå har jeg begynt som organisasjonssekretær , 40%, spennende og MASSE å lære! Har litt "overload" med informasjon i hodet nå(/sliten).., så i kveld skal jeg ikke gjøre stort annet enn å gå løs på noe av dette garnet:)


8 kommentarer:

PillePalle.... sa...

Kjempefine bilder av det nye huset.
Lykke til med den nye jobben!
Klem fra PiPa

P I A sa...

these shelves are so cute!

Maria sa...

En sådan där människa som man kan plocka isär, minns hur kul det var när man fick prova det när man gick i skolan.

Petrine sa...

Gratulerer med ny jobb!
Spennende med noe nytt da.

Gleder meg til å se hva du tryller frem av de fargerike garnnøstene :)

Sukkerspinn sa...

Heisann,

Hvilket garn hekler du teppene og putene dine i? Har vært og sett på Lerke garn i dag, men håpet å finne noe litt billigere enn 41 kr. nøstet =)

sandra sa...

ÅÅÅÅha!!! Så bildene av ditt nye kjøkken hos nib! Hadde jeg kunnet gjøre som jeg ville her hjemme, så hadde jeg kopiert ditt!!! RÅstilig!! Er det tapet du har brukt istede for fliser? Det var rett og slett en sann drøm!

Strikkelise sa...

Gratulerer med ny jobb! Det er alltid veldig slitsomt å begynne i en ny jobb, sikkert enda mer når man har vært vant til å styre dagen selv. Morsomt å følge med på oppussingen deres, det blir veldig bra! Mange spennende og kreative løsninger (ingen bombe det, akkurat, etter å ha lest bloggen din en god stund :)

Anonym sa...

Gratulerer med nytt hus...
har driver å resturerer en leilighet og det ser ut som om jeg endelig kan flytte inn til neste helg...men jeg mangler å pusse opp kjøkkenet der..det er et gammelt kjøkken med de samme dørene som hos deg..elsker det...må si du har vært flink,og godt å se at noen tørrrr å bruke farger..så jeg lurer på åssen farge du har malt med på kjøkkenskroget ditt...for den hadde vært helt perfekt hos meg..jeg skal lage en blogg om oppussings eventyret bare jeg kommer meg inn...ha en fin helg klemmm