fredag 10. desember 2010For et par dager kom det en stor konvolutt i posten. De tidligere eierene av det nye huset vårt har sendt oss tegningene, og diverse andre papirer fra da huset ble planlagt og bygget i 1955- 57.
Huset har kun hatt en eier før oss, og det er dem som har planlagt huset sammen med et par ( bokstavelig talt et par, herr og fru..:)) arkitekter.
Ja, rett og slett en skatt vi fikk i posten:)
Det er ganske sikkert at en eller flere av disse tegningene blir rammet inn og hengt på veggen.


Hagen ble planlagt av Telemarks fylkesgartner i 1957:)


Nå skal resten av kvelden brukes på tv, potetgull, hekling og på å male skatollet på bilde under.
Det ble med hjem fra bruktbutikken i dag, kommer til å passe perfekt på Hannahs nye rom:)God helg!

5 kommentarer:

Amalie sa...

Stilig!! Utrolig gøy å ha de papirene da:)

victoria (huset i byen) sa...

Så utrolig kuuult, skulle ønske sånne papirer fra vårt gamle hus også fantes, men huset er jo fra 1850 så mulig det ikke var så mye tegninger på den tiden....
Og så flott skatoll til frøkna...
Ha en fin helg
klem victoria

Datt sa...

Så koooselig da! Definitivt ramme på veggen! ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så gøy å ha noe sånt, koselig.

Anonym sa...

Hei, jeg synes også det er utrolig artig å se de opprinnelige hustegningene. Spennende og så klart nyttig, så det var fint av dem å sende de. Disse er jo spesielt arti da og med utomhusplan :-) det er jo ikke vanlig. Takk for tipset forresten med innrammingen. Det skal jeg også gjøre (ikke like spennede hus her da) men vi har folk på besøk som sier de har vært i huset før og begynner å forklare hva som er forandret. En eier i mellom oss og han som tegnet/ og bygget huset så det er jo litt arti å ha tegningene tilgjengelig slik at de får bekreftet sine påstander ,hihi :-) Ha en riktig fin lørdag!