torsdag 2. september 2010

Bruktbutikker og verdens fineste esker fra House Doctor


Dagen i dag har stort sett gått til to ting.
Altså en bruktbutikk runde ( både for å se/ kjøpe og levere et billass...) og det andre var å ta bilder av verdens fineste esker og få lagt dem ut i Nettpynt.
Det ble med et par fine malte bilder, et par fine stoffer, en stol jeg skal trekke om og evnt. male i tillegg til tingene på bildene under, med hjem fra de tre bruktbutikkene jeg var innom.
Liker så godt slike malte portretter.. Aner ikke hvor bilde skal få plass enda, men det er et bilde jeg ikke har noe imot å se hver dag. Så et eller annet sted skal jeg nok finne:)
Det lille blomsterbilde skal jeg male rammen på ( lyseblå tror jeg) før det også får en fin plass, enten her i huset, i Hannahs lekestue eller kanskje i nettbutikken..
Er det noen som kan farger og mønstre så er det House Doctor!
Bare se på disse boksene...

Slik ser det ut i stua nå.
Syntes det så ganske så fint ut jeg, så disse tingene blir nok ikke ryddet på plass før i morgen:)


5 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Jeg ELSKER den tøffe krakken din..den lilla med tøff overflate
*LOVE IT*

Ble så opphengt i den jeg, at nå skal jeg se igjennom innlegget ditt engang til*ler*

Klem Ida Susanne

Love Peace Pionies sa...

så flotte bokser!! ja de kan farger og mønster!!
klem

Anonym sa...

gosj de boksene var fiiiine :D
en tur innom nettbutikken din nå ja :D

Cilipus sa...

Fantastiske bokser/esker. Må sjekke ut målene på de, hadde trengt noen til å ha inni en hylle i stua :)

Anonym sa...

Hei Tove,

Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

Vennlig hilsen

---------------------------------

Christine Sand

Casting, Feelgood Scene, Film og Tv

christine@feelgoodmail.no