torsdag 12. august 2010Som jeg har vist frem i de forrige innleggene her så holder jeg på å pusse opp i kjelleren. Det er en grunn til det, nemlig at Pynt flytter dit..
Pynt butikken i Porsgrunn stenger 1 september, mens Nettpynt lever videre:)
Det har vært to spennende og lærerike år, men nå er det altså snart over.
Kombinasjonen mye jobb, mangel på kollegaer ( blir litt ensomt å jobbe alene i lengden)... og det at det ikke er lett å få en liten butikk til å gå bra i et forholdsvis stille bysentrum er et par av grunnene. Samtidig er det så mange nye ting jeg har lyst til å gjøre, det skjer saker og ting som jeg forteller om en annen gang, ting som jeg rett og slett ikke har hatt tid til å holde på med når jeg selv sitter i butikken seks dager i uken.
Kjelleren hjemme skal altså bli lager og "pakkested" for nettpynt. I tillegg rydder jeg for harde livet i "ekstrastua/ syrommet/ kontoret" vårt, som jeg også skal ha som lager. Kjelleren vår er tørr og luktfri, men vil likevel ha et annet lager til tekstiler/ barneklær og papir. Så jeg har med andre ord masse å gjøre om dagen.., men fra 1 september skal jeg bare jobbe et par dager i uken, skal ta ekstravakter i en barnehage, og de fem andre dagene skal jeg bruke på familie, nettbutikken, blogging og diverse prosjekter. Jeg skal lage masse god mat, ha tid til å gå med Hannah til og fra skolen, reise masse ( de siste årene har vi stort sett ikke fått reist noen ting...) Ja, i det hele tatt ha mer TID. Det har vært en ganske lang prosess å bestemme seg for å lukke butikken, for det er jo utrolig morsomt å drive en butikk. Men nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, til å gjøre nye ting og ikke minst ha mye mer tid til nettpynt, som skal fylles opp med masse spennende, både fra eksisterende leverandører, nye leverandører, oppussede møbler, flotte bruktfunn, håndarbeid, nydelige smykker fra Mono-me osv osv.

Så her kommer det en drøss med bilder fra Pynt, tatt i løpet av de siste to årene:)


d


24 kommentarer:

Amalie sa...

Fine bilder av butikken din!
Du får en spennende tid fremover da forstår jeg :)
Lykke til med alt!
Klem
Amalie

Frk. Maya sa...

Nei, så trist! Det var så morsomt å gå å titte på alt stæsjet som var i butikken din! Fint at du skal fortsette med nettbutikk, da forsvinner liksom ikke godsakene helt:) Kan godt forstå at det tar tid med en butikk, og at det blir ensomt i lengden. Håper du får det mye bedre med alle planene du har nå! Masse lykke til! Spennende å se:D

Maya

k r i s t i n sa...

MASSE lykke til! Høres ut som en bra avgjørelse, deilig å ha god tid til fine ting :)
Jeg skal besøke nettbutikken din, jeg lover!

Stine sa...

Flotte bilder fra butikken! Ser ut som en drømmebutikk!!! Men jeg skjønner godt prioriteringen din..ikke noe er viktigere enn tid til familien :) Lykke til og kos deg :)

Bo med barn sa...

synes jeg var et lurt valg! Nå får du på en måte i pose og sekk; gjöre ting som du synes er gøy og viktig + jobbe med interiør via nettbutikken. Nå kan du bestemme over tiden din selv:)

Lykke, lykke til!!

Ida Susanne sa...

..Dette betyr jo ikke slutten Tove
Se på det som nye utfordringer, spenennde muligheter og nye veier.
Og som du sier: mer TID :)

Herlig:)

Dette kommer til å bli bra, flott at nettbutikken din forsatt kommer til å leve.
Det finnes så mye spenende og artig hos deg.
Skjønner hva du mener med et "dødt" sentrum..Slik har det deverre blitt i de fleste "små" byer..
Ser desverre at butikker stadig avslutter sine kapittler, da folk trekker inn på de svære (forferdelige)sentrene..
Sukk.

Kjempe flotte bilde Tove. Elsker stilen i butikken :)
Fargesprell fra en annen verden

*ME LOOOVE*

Namaste sa...

Jeg kunne jammen meg tenkt meg en tur i denne flotte, sjarmerende, stemningsfulle, kreative butikken din!!!

Men, lykke til med videre prosjekter! Blir spennende å følge med på det og :o)

Kathrine 'Glimt' sa...

så mye nydelig i butikken din ;)
Lykke til med alt ...

skjerstad sa...

Her var det jammen meg mye fint :)Jeg er glad du fortsetter med nettbutikk .

Masse lykke til :)

Marianne sa...

Lykke til med nye prosjekter! Det er jo en tid for alt : ) Og jeg regner med at vi får se varer fra nettpynt også, du velger ut så mye flott, morsomt og fargerikt som inspirerer masse! God prioritering syns jeg : )
Klems fra Marianne

Marthe sa...

Hei Tove!

Åh nei, jeg som håpet at jeg kunne stikke hodet mitt inn døra di en gang:) Mn da får jeg heller slenge inn en bestilling eller to eller tre i nettbutikken din fremover. Jeg har faktisk aldri bestilt noe på nettet, er jeg bittelitt gammeldags da eller? Huff, dette må jeg gjøre noe med kjenner jeg..:)

Men ut i fra det vi har fått se opp gjennom flotte blogginnlegg så har butikken vært helt fantastisk, og du kan gi deg med en stolt følelse:) Det krever litt mot og "guts" for å starte noe eget.

Jeg er spent på hva som kommer fra deg i fremtiden. Jeg føler på meg at det er noe bra!

Gode klemmer fra Marthe (som stadig er innom å tyvlåner litt inspirasjon)

smilehull sa...

Herlig butikk du har! Skulle ønske jeg bodde nærmere, så hadde jeg nok vært innom ofte:) Skjønner godt at det ikke er så enkelt å drive butikken videre, men bra du fortsetter med nettbutikken i alle fall! Lykke til:)

Mamma Brown sa...

Forstår deg godt. Jeg har også drevet fysisk butikk i noen år. Det er morsomt, men man blir veldig bundet. Kombinasjonen nettbutikk og annet arbeid er supert. Gode kolleger og man slipper å få økonomisk nervesamenbrudd i stille perioder.
Lykke til med ditt "nye" liv.
Klem

Minmill sa...

Så da er det kapittelet over ja. Jeg skjønner din avgjørelse basert på det du skriver, og det må være stort å se fram til å ha mer tid og få reist litt. Det er vel heller ikke vits i å drive butikk med lite omsetning, og du har jo klart å spre et godt rykte om Nettpynt, så jeg sier bare: LYKKE TIL :))))

Jeg er selv litt tilbakevendende til min PC og bloggen. Det har vært deilig med ferie, og gjøre noe helt annet enn det jeg er vant til. Men en titt innom din blogg er alltid stas, og denne gangen en liten kommentar.

Ha det godt, og lykke til med planene. Klem fra Minmill på sørlandet

Maria sa...

Å, jeg som en gang hadde tenkt å legge veien innom butikken din.....MEN; jeg er ofte innom Nettpynt, og har handlet en del hos deg der, og det lover jeg å fortsette med:) synes det er lurt av deg å ta dette valget, TID med familien er viktig, det er noe man aldri vil angre på...! Lykke til videre, blir
spennende å se hva du finner på videre...

Klem fra Maria (Haugesund)

Fargevandring sa...

Det er godt med forandring av og til, da får man masse ny inspirasjon og energi. Lykke til videre!

Mine Blomster sa...

Hei Tove
Så hyggelig at du fant bloggen min, og at du likte bildene mine. Foto er jo en av mine STORE interresser. Du så vell hvor fint jeg har pressentert telerkene og koppene dine. ;O)
Jeg kommer en tur innom og får kjøpt lunchtellerkene i morgen. Ser deg da ;O)
Så prates vi.
Hilsen fra Birgitte
Mine Blomster

Namaste sa...

"Viktig melding"!:

Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

Spre budskapet :o)

http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

majamysil sa...

Ønsker deg lykke til videre! Det er synd at bysentrumene blir så stille, har vel noe med alle disse storsenterene rundt omkring å gjøre. Og der er det jo bare kjedelige kjedebutikker som har råd til å være. Skjønner at du savner kollegaer, de er viktige! Man skal lytte til seg selv og magefølelsen, det er viktig. Deilig å ha mye tid til Hanna nå når hun begynner på skole, blir jo mye nytt for henne.

Mollie sa...

Butikken ser utrolig fin ut! Synd jeg aldri fikk besøkt den "live", ser ut som jeg kunne funnet masse masse fint her. Synd at det ikke er så lett å drive små spesialbutikker i mindre byer.....Heldigvis har jeg også funnet masse fint på nettbutikken, og er veldig glad for at den fortsetter så jeg kan fortsette å handle der! Bra å ta en avgjørelse som sikkert blir en god en for deg :-D

Cilipus sa...

Så masse herlige bilder fra butikken !
Skjønner godt avgjørelsen din, med mye jobbing og lite tid til andre ting. Men jeg er veldig glad for at nettbutikken fortsetter.
Gleder meg til å følge med på dine spennende prosjekter. Man blir alltid så glad når man titter innom bloggen din. Masse lykke til !!
Cecilie

Divamamma sa...

Nei, det synes jeg faktisk var trist!!!

Mari sa...

Jeg var innom å kjøpte to herlige hvite ugle-lysestaker. Jeg er helt forelsket. Jeg synes det er trist at du skal legge ned butikken, selvom nettsiden er der. Jeg er fra Porsgrunn, men har bodd de siste fire årene borte. Synes det er direkte kjipt at ikke alt blir lagt ned. Vi kunne hatt den fine gå gaten, men Down Town ødelegger alt. :(

Mari

Mariharlagetblogg.blogg.no

Ditte sa...

Ih hvor ville jeg ønske, at jeg var Norge. Det er bare nogle rigtig rigtig flotte ting du har der.
Er super glad for at jeg lige faldt over din fine blog.
Skynder mig at kigge lidt videre.

http://smykkestykke.blogspot.com