fredag 13. august 2010


I dag kom det en pakke fra Tyskland. En pakke med to ruller tapet, og en masse tapetprøver, fra wallpaperfromthe70. Så midt oppi middagslaging, et rotete og kaotisk hus ( vi har ikke gjort så veeldig mye annet enn å rydde i og pusse opp kjelleren...) og klesvasken fant jeg frem tapetene, noen krakker, en heklet duk og de nye babushkadukkene, kokeshidukkene og babushkalampene som kom til butikken i går.
Dette er noe av det jeg gleder meg til å kunne gjøre masse mer av fremover, nå som jeg kun skal drive nettpynt og ikke butikken.
Så nå ligger alle de nye fine dukkene/ lampene ute i nettbutikken med unike produktbilder;)Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen!
Planen er også å bli myyyye flinkere til å legge igjen spor etter meg, og ikke minst få tid til å finne mange nye blogger:)

God helg!

14 kommentarer:

My Wonderworld Fairytale sa...

De asiatiske dokkene er bare fantastisk skjønne!

skjerstad sa...

Jeg likte de dokkene :) Supersøte ( minner meg om min" eksstemor " hun er fra moskva )jeg må se inne på nettbutikken din ;)

Kos deg i helgen :)

Randiga Tråden sa...

Så söta.

annicken_j sa...

Så mye fint! Og kjempe fine bilder :) Jeg håper du får bedre tid med bare nettbutikken da, og at den går bra. Den er jo bare proppet med ting jeg liker!

Amalie sa...

Kjempefine bilder :D

k r i s t i n sa...

Så nydelig tapet! No har eg óg bestilt meg taperprøver ;) Har leita etter gøy tapet lenge, og aldri heilt blitt enig med meg sjøl.. No gler eg meg til pakke i posten!

victoria (huset i byen) sa...

Så flotte bilder, og ikke minst flotte dukker....
Håper du får masse tid til å holde på med nettbutikken som er kjempe flott....
klem victoria

Stine sa...

Kjempefine!! Likte ekstra godt lampene, så kule!

sigrid sa...

Virkelig flotte dukker!!
Og for eit nydeleg teppe du har laga, du er kjempeflink :-)

Fargevandring sa...

Disse babuskadokkene er kjempekoselige...de ser enda koseligere ut når de er fotografert i et miljø. Dette inspirerer:-)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Ooohhh, najs. Den gule tapeten var jo knalltøff. Blir de å få kjøpt i nettbutikken også?

Andregasellen sa...

Så mye fint!Jeg digger kokeshidukkene, de er så søte!Og lampene da, kjempefine!Fine bilder du tar, det blir virkelig fristende når du arrangerer det sånn:)Jeg kunne ikke ha drevet en sånn butikk, hadde blakket meg helt og fylt opp huset med lekre saker...

Ditte sa...

Det er nogle super søde babuchkaer. Sådan nogle kunne jeg godt tænke mig en dag.

http://smykkestykke.blogspot.com

Sussie sa...

Vilka härliga ryska dockor och idén att göra lampor av dem var super!