onsdag 4. august 2010Endelig fikk jeg satt meg ned for å feste tråder på det siste teppet jeg har blitt ferdig med.
Som det ses på bilde var det mange tråder...
Var redd det kom til å ta ukesvis å få gjort det, men nå er jeg altså ferdig:)
Jeg tror jeg skal hekle en kant rundt teppet før det er ferdig, men det blir nok et "teppebloggeinnlegg" i kveld uansett. Ble nemlig veldig fornøyd med teppe, som Hannah skal få som sengeteppe. Det er vel en av grunnene til at jeg er så fornøyd, at jeg faktisk har hatt tålmodighet til å hekle et såpass stort teppe..:)


Slenger ved et lite bilde fra søndag av Hannah foran lekestua si.
Hun har ordnet veldig på verandaen sin ( som jeg ordner på "min" veranda) Jeg hengte opp noen vimpler for henne, så har hun selv satt ( falske) blomster opp og satt ut bord og stoler så hun kan leke utekafe:)
Bilde viser også tydelig at jeg mangler enhver form for grønne fingre... Hagen er rett og slett ekstremt grønn om dagen, eller heter det kanskje overgrodd....?! Det vokser faktisk trær opp av gulvet på verandaen hennes.
Neste år derimot, DA skal det bli orgentlig hage da...:)

2 kommentarer:

Mollie sa...

Herlig! Godt å høre at det er flere som totalt mangler grønne fingre! Jeg tror jeg er i stand til å drepe det meste av planter, og kan absolutt ikke se forskjell på ugress og fine planter, så når jeg "luker" kan det gå hardt for seg....Jeg tenker som så at er det grønt og gror så er det fint :-) overgrodd hage er fint det. Man kan jo lære litt etterhvert! Neste år skal det også se strøkent ut i min hage nemlig;-)

RESIGNERT AV SIGNE SCHINELLER sa...

Artig blogg. Elsker det trådbildet. Så enkelt. Stå på med bra stoff, det liker vi! Hilsen fra Signe på Småbruket Villa Bakkan