tirsdag 31. august 2010

BlafreMidt oppi "flyttekaoset" kom det en stor eske fra Blafre i dag.
Mao, jeg slapp alt annet jeg holdt på med for å pakke opp den ene søte, kule, fine tingen etter den andre:) Så nå er alt på plass, både i hyller og i Nettpynt.

I dag ble det helt slutt på "Pyntbutikken". Lokalene er tømt, vasket ut ( tuuusen takk Anja!), og nøkkel levert. 99% av meg syntes det bare er deilig, gleder meg til alt det nye jeg skal finne på med nettbutikken og en masse andre ting Men det er klart en liten del kommer til å savne å være der også, og ikke minst alle hyggelige kunder som stadig har kommet innom, både for å se, kjøpe og/ eller prate:)
Nå har jeg min egen "lille butikk" i kjelleren og i "loft"stua, men forhåpentligvis blir det såpass greit når jeg får opprettet en viss form for orden..., at det er mulig å fortsatt komme innom for å se/ kjøpe/ prate. I kjelleren står masse av møblene som sto i butikken og skrivebordet jeg har brukt som disk er nå sybordet mitt. Ikke minst har jeg jo også huset fullt av varer..,hihi Gleder meg til jeg får ryddet alt på plass, ( rydde på plass/ rydde plass til, ta bilder av en masse, vareopptelling/ oppdatering i nettbutikk osv osv, så har meeeer enn nok å gjøre i dagene fremover...),
nå står det esker overalt.. og papirer/ "butikkting" og og..
Godt jeg har all verdens av tid fremover:)


4 kommentarer:

Anja sa...

Bare hyggelig Tove! Er selv strålende fornøyd med "rester" fra butikken (mamma ble også storfornøyd). Har nå vaske i heimen og pynta med lysestaker og stæsj, moro! Kjeller butikken ser så bra ut!!! Kommer ned å tar en titt snart. Lykke til så lenge og nyyyyt litt "fri" nå da:)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Blafre har så mye pent! Snadder! Tenker du får nyte tiden mer nå som butikken er lagt ned. Går med drøm om egen butikk selv, men skjønner at det ikke alltid er så lønnsomt, så er det et stort ansvar og en har sjelden fri....

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Å, - jeg digger blafre..! :)

Skal kjøpe en termos og en matboks i julegave til meg selv. Må vel bli en matboks til junior også... (he-he)

Lykke til videre!
Klem
:)

Allis i Eventyrland sa...

Blafre har så mye herlig, altså! :) Lykke til med å få orden i sakene! :)