tirsdag 13. juli 2010Onsdag kveld begynte det å regne.., det resulterte i at vi fant ut av at vi skulle ta en tur til Danmark. Torsdag ettermiddag pakket vi bilen og fredag morgen var vi på vei.
Vi har sett masse, gjort masse, truffet venner vi ikke har sett på lenge, vært i legoland, spist mye og shoppet litt/ mye... både nytt og gammelt.
På bilde over poserer Hannah i det gamle fjøset på gården til en venn vi besøkte, et helt fantastisk sted.. dette blir ikke siste bilde derfra dere får se:)


Av de fire nettene vi har vært borte har tre tre av dem blitt tilbragt i telt ( i varierende vær...) på tre forskjellige steder. Vi har kjørt innom bruktbutikker og loppemarkeder på de nydeligste steder..


Nå må jeg bli ferdig med å pakke ut, flere bilder fra en veldig fin og litt hektisk ferie kommer ganske sikkert i morgen:)


6 kommentarer:

Vannhull sa...

Herlig posering fra ei søt jente ;) Høres deilig ut med spontan ferie :) Her satt vi ved havgapet på hytta å så på uværet i går kveld. Det er ganske fint det også :)
God sommer Ü

Mitt lekne sinn sa...

Hei!

Danmark er et fint land! Kom nettopp hjem fra Kjøbenhavn og du og du så mange fine butikker der var. Blant annet ser jeg du har fått med deg samme pengepung og vaskekluter som jeg har. God smak vi har. :) De er virkelig fine.

Gode dager videre ønskes fra

Med et lekent sinn

Laila sa...

Jeg blir så glad hver gang jeg besøker bloggen din. Så flott det er med farger!

Kaspara sa...

Heisan Tove
Det høres herlig ut med en på-sparket-tur! Det elsker vi her i huset.
Og ingenting er som å loffe runst i Danamark litt på måfå synes jeg.
Det kan nok hende vi gjør noe lignende i løpet av sommeren. Det er liksom ikke ordentlig sommer uten en tur til Danmark!
Og så et spørsmål; hvordan har dere fått det hvite stuegulvet så blankt?? Har dere lakket over malingen etterpå eller finns det så blank hvitmaling til gulv??
Vi skal snart male gangen i annnen etasje, er øyeblikkelig ferdig med sliping.
Jeg vil helst ha gulvet skinnende hvitt både med tanke på det estetiske og det praktiske rengjøringsmessig.
Ha glade sommerdager, så gleder meg meg til mer stoff fra Danmark!¨
Klem fra Kaspara

miss moon sa...

Herlig bilde av jentungen din! Ser ut som om hun tvinner seg rundt seg selv. ;-)

Ferieturen høres helt super ut!!

Ha en fortsatt god sommer!

Namaste sa...

Heisann!
Fantastisk flott det øverste bildet!!!

Alttid gøy å hiva seg rundt og reisa ein tur på impuls :o)

Har faktisk tenkt å setta meg og guttungengen i bilen og kjøra te Danmark eg og i ferien. Har du kanskje nåken tips te kor du fant disse brukt/loppemarkeder, eller dumpa du bare borti kanskje?


Ønske deg uansett fortsatt ein fantastisk sommar!