lørdag 12. juni 2010

I morgen skal disse bli til en vimpelrekke, men inntil videre syntes jeg de pyntet fint opp slik også:)

Jeg startet på et teppe for et par uker siden, og syntes det var så morsomt å hekle slik. Så med restegarn jeg hadde i en kurv i butikken har jeg heklet et putetrekk. ( Teppet kommer nok ikke til å bli ferdig med det første....) I ettermiddag fikk jeg endelig tid til å sy puta ferdig. Liker godt heklede puter, det kommer nok til å bli laget flere:)
I tillegg har jeg sydd et par verandaputer til. ( kan skimtes gjennom vinduet på bilde over, ligger stablet under tak pga regnet).... hjelp så effektiv jeg føler meg..! jeg får nyte det så lenge det varer, hihi


Endelig lørdagskveld, men desverre er det bare fotball som gjelder på tv, dvs at jeg sikkert kommer til å være forholdsvis "effektiv" i ukene fremover også..:)
I morgen har jeg en ide jeg må prøve ut, noe som skal bringe litt "sjøliv" inn på verandaen vår som ligger "midt i byen", på en kul måte. Vet ikke om jeg klarer å vente..., er jo ikke slik at jeg kan sette meg å se på tv likevel..;)

GOD HELG!!

8 kommentarer:

Vilma sa...

Smuk blog du har :-)

Jenny Bergvall sa...

Härligt pyssel. Önskar jag kunde virka mer. Men jag får såå ont i mina fingrar. Ikväll syr jag vimplar av loppistyger.

Marlene sa...

Du er en racer med heklenåla!!
Blir så imponert!
God helg!

In my house sa...

ÅÅåååå, du är så duktig med ditt pysslande, det går ju så fort på löpande band =)=) men framför tv,n är gott att virka =)

Kram josse

Maria sa...

Så fina blommor! Du är verkligen flitig med virknålen, och duktig!

Frk.Badegakk sa...

Så skjønne farger inne hos deg! Gleder meg til å se vimpelrekka, for vi får vel titte litt på den vel?

HildeP. sa...

Søte lapper, håper vi får se den ferdige vimpelrekka! Puta var tøff, flotte farger! Hekla puter er ordentlig dekorative! Ha ei flott uke! : )

Klem Hilde

Che Birba sa...

Lovely blog!
I will link you on my blog and I'd like to invite you to visite also my blog :D

Laura from Italy