onsdag 9. juni 2010


I går kveld fikk jeg satt meg ned å sydd en pute av det nye "loppestoffet" i full fart mens Hannah satt ved siden av å spiste kveldsmat. Hun syntes det er kjempemorro å se på mens jeg syr, og hjelper gjerne til med å tråkke på pedalen:)
På denne puta har hun hjulpet mer til en det, da jeg sa jeg skulle lime på den lilla brikken syntes hun det var altfor lite pynt... Så da fant vi frem norgesglassene med knapper og en del yoyo'er, resultatet ser dere her, en pute vi så absolutt har laget sammen:) Planen er å sy mange puter i dette stoffet for å ha på verandaen. Er jeg heldig så får jeg tid til å sy en til i kveld ( men jeg MÅ bare få gjort litt husarbeid også.., behovet er STORT!!!, men fy så kjedelig det er...)
I morges fikk jeg også vasket ferdig teppet som henger over kanten.
Det kjøpte jeg på et loppemarked i Boston da vi bodde der. Det er flere hull i teppet, og pga det fikk jeg det for 1 dollar!!! Men det kan jeg jo fikse, dvs, det har ligge i en pose de siste to årene, men nå er det iallefall reint ( og forhåpentligvis snart tørt også..:)) Teppet er stort, og ikke minst utrolig fint, men selv om jeg ikke får fikset hullene med det første ( ja, jeg har såpass med selvinnsikt..) så tenker jeg det ser fint ut brettet sammen inni glasskapet mitt også:)
10 kommentarer:

Tone Lileng sa...

Et teppekupp og en veldig fin pute. Det høres ut som et flott prosjekt med datteren din. Og resultatet ble jo strålende. Det gjorde seg med knapp og tekstil og det passer fint til slumreteppet også.
Kos dere videre :)

Jenny Bergvall sa...

Jätte fin kudde/Pute ;)
Åh jag längtar till att ta fram symskinen igen. Men min man är danmark denna vecka så någon tid över finns inte just nu

www.jeanetteskreativeutbrudd.blogspot.com sa...

Hei! Kjempefine puter! Gleder meg til å se mer! Vi sees på tirsdag,da kommer jeg og Kjersti på besøk! hilsen Jeanette:-)

Cilipus sa...

Puten ble kjempefin, herlige farger og detaljer. Og helt enig med deg at husarbeid er kjedelig mye mer gøy å sy.
Ha en fin kveld !!
Cecilie

Ida Susanne sa...

..Du og ditt hjerte-bank stoff
Det er så vakkert..

HELDIG du er som fikk fingra i dette..

..Elsker så klart puta du har tryllet frem..

Og teppet..

*ME LOVE*

Harmoni og Kontrast sa...

Så utrolig flotte farger og ting!! Elsker fargene du setter sammen, så friskt og herlig:-)

Fargevandring sa...

For en nydelig pute. Du er veldig flink til å sette sammen farger og jeg får masse inspirasjon av å se på bloggen din. Har fulgt med deg ganske lenge, og er selv helt fersk blogger. Den siste puta mi er også et delvis samarbeid med datteren min (du ser den på bloggen min om du har lyst) Det er gøy å få til noe sammen også:-) hilsen Anne Lises

Nummer ni sa...

Så koselig å få med datteren din på puteprosjektet, kan tenke meg hun synes det er stas å få være med å bestemme. :) Og puten ble kjempefin!

Emilia sa...

How sweet! I love your ideas and colour palette. hilsen

In my house sa...

Jättehärligt, både kudde å filt,,,, å lampan som skymtar i bakgrunden, NICE =)=)

ha de gött

kram josse