onsdag 30. juni 2010


Endelig har jeg fått mine egne svaler på stueveggen. De lå blant alle de andre fine varene som kom til butikken/ nettbutikken i går.
Da jeg åpnet eskene må jeg innrømme at jeg gledet meg mest til å pakke ut disse...
Har sett slike hos blant annet dottie angel. Og nå har jeg dem i butikken min:)
(Ikke minst også på stueveggen...JIPPI!!!)
Noen ganger er det rett og slett kjærlighet ved første blikk!
Fulgene har hull på baksiden til å feste i en krok e.l, men jeg har rett og slett brukt masse "læærertyggis"/ tack-it på baksiden. Mao er de lette å flytte på, noe som er greit for jeg har en følelse av at de kommer til å få henge på litt forskjellige vegger fremover:)
Her er det travle dager... masse jobbing, "familieliv" og vennebesøk.
På den blå stolen ligger det jeg hekler på om dagen, eller skal jeg si heklet på... Får aldri tid til å hekle lenger. Håper jeg kan sette meg ned under de nye fuglene mine og få heklet litt i kveld:)
Det skal nemlig bli et stort sengeteppe ( for all del bare til en enkelseng, men det er mer enn nok for tålmodigheten min), noe som krever at jeg faktisk må hekle ganske mange timer/ døgn..
Døgnet har rett og slett ikke nok timer!Har sett med rosa fugler i butikken også.., og de passer nok fint på rommet til Hannah sammen med den utrolig søte kaninlampa hun fikk i går! Lampa var faktisk så fin at Hannah foreslo at vi skulle ommøblere slik at lampa syntes best mulig!!! hun er muligens litt preget av den interiørgale mamman sin.., hihi
Bilder kommer mest sannsynlig om en dag eller to:)

8 kommentarer:

Ingrid - Fjeldborg sa...

Fine!! Nå gleder jeg meg enda mer til å besøke butikken din, altså! Ikke noe parasollnytt regner jeg med?
Fin kveld til dere!
Klem Ingrid

erteblomsten sa...

jippi jippi jippiiiii, har hatt lyst på slike lenge! har vært på nippet flere ganger til å bestille fra liebe i danmark men fraktprisen har gjort at jeg har brukt vettet og ikke bestilt...hi-hi.. og det var jammen meg bra for da kan jeg kjøpe hos deg :)

klem

Anonym sa...

Ååå de var kjempe-lekre!!
Ha en fin kveld,
klem Hege.

Anonym sa...

Åh disse svalene var kjempelekre og særlig på veggen din sammen med bildene. Jeg synes hele stua var kjempefin! Jeg skulle veldig gjerne vært i butikken din, tenker jeg har gått amokk der. Jeg får se hva jeg får til etterhvert! Jeg husker ikke men du har sikkert fått flott blogg awards tidligere, jeg sendte deg en slik via min blogg nå. JEg liker som du sikkert har merket bloggen din:-) klem fra Anita

Camilla sa...

Kjempe fine :-) Og kjempefint innlegg som vanlig.. <3 Jeg har og sånne fugler, men fra Susan Liebe (til en litt annen pris :-s) Dine er jo minst like fine!

Vicki sa...

Åh hvor har du en dejlig stue:) her kunne man jo sidde i flere timer....Må man spørger hvor lampen er fra?
Elsker også de fugle..

Rigtig god dag

Hilsner Vicki

Tuppelure sa...

For en superkoselig stue du har- Kjempelekre fugler. Håper jeg får mulighet til å besøke butikken din en gang. Prøver å lirke til en tur nedover i de trakter.

Krabbelure sa...

Heisann! Der var du jo!! Jeg som stadig handler Pynt hos deg burde vel tenkt meg at du var en blogger, ja! Fant deg via Hildes smykke-blogg monome. Her kommer jeg tilbake! Liker det du gjør. Klem fra Krabbelurek.