lørdag 5. juni 2010


ENDELIG!!!
et loppemarked her i byen:)
Mannen min og Hannah var vikarer i butikken en halvtimes tid, mens jeg fylte en stor bærepose med lopper. Se på det blå stoffet.... Da jeg så det kjente jeg en intens trang til å kaste meg gjennom folkemengden for å få tak i det, jeg klarte ( selvsagt ) å beherske meg..., men det kom nok først og fremst av at ingen prøvde å ta det, hihi
Så nå håper jeg at jeg snart får satt meg ned å sydd noe av det:)
En fin veske fant jeg også, ELSKER loppemarkeder:)I ettermiddag har vi vært i hagen å jobbet alle fire ( ok, Hannah er vel ikke den som gjør mest fornuftig...;)) I går kveld fikk jeg rensket opp i beddet bak garasjen vår, og i kveld har jeg fått plantet der. ROSA er årets blomsterfarge i dette beddet:)
På bilde under sitter Pynt ( butikken er oppkalt etter henne) i morgen dagens prosjekt... Ja, det skal liksom være et blomsterbedd.. Som dere ser jeg har MYE å gjøre i morgen også, hihi
( og jeg tror jeg HATER løvetann omtrent like mye som jeg elsker loppemarkeder..., de er jo overalt, og såååå mange!!!)
Nå er det film og ostepop som "står på agendaen":)
Fortsatt god helg!

8 kommentarer:

Passelig Dose sa...

Loppemarkeder er topp! Jeg har også vært på et lite ett i dag, og fant et fint vatt-teppe som jeg håper blir reint i vaskemaskina, og en sprek fargerik duk jeg lurer på om jeg skal prøve å sy om til skjørt. Jeg er ikke sikker på om jeg får det til, eller om jeg tør å gå med det ;-)

Anonym sa...

kunne ellers have set morsomt ud, om du kastede dig gennem menneskemængden for at få tak i stoffet, hi hi.

Jeg har også været på loppemarked idag, og ENDELIG fandt jeg også masser af "godteri". Synes etterhvert det er langt mellem skattene derude ellers, så at finde en hel lade med gamle sager ude på landet, er jo bare toppen :-)

God arbejdslyst i blomsterbeddet i morgen :-)

Klem Maria

Nina sa...

Jeg lukter loppemarked-lykke i innlegget ditt ;).

Jeg kunne ikke unngå å legge merke til den kjempefine lysegrønne fargen på gyngestolen. Jeg har planer om å male en eller flere kubbestoler etter oldefaren min i den nyansen. Og/eller en skjenk. Kunne jeg spørre pent om du har fargekoden og om du kunne overlevert den til meg? Allerede utprøvd og vellykket.

Ønsker deg en god natt - og en flott søndag i morgen!

borghild sa...

Jeg kjenner følelsen;) Av å ville kaste seg framover og sikre seg det kuleste stoffet, altså! Hadde samme følelsen på vårens siste loppis i går, men heldigvis var det bare jeg som var interessert;) Men det kom en etterhvert som var ute i samme ærend, takk og lov at jeg var der først! Sånn er det når man går på loppis før jobb, og derfor må være tidlig ute:)
ha en super søndag! klem B:)

Briggs lekehus sa...

stemte du på meg? så glad jeg ble!Du er jo en av mine favoritter. Du er kanskje plukket ut du og? Håper det!

fiiiine ting du har funnet.Og det blå stoffet var skikkelig fint!!!!! Også ser jeg du har fåttmye rice inn.Må ta meg en runde i butikken din for å se på litt snop:-)

ha en fin dag Tove!

Stéphanie sa...

I adore !

Tullefrans sa...

Det blå stoffet skulle jeg gjerne hatt fingrene i selv! Det så ut som et riktig godt kjøp.

Hagearbeid tar på, men det er jo så flott å kunne sitte ute og nyte resultatet resten av sommeren (med små vedlikeholdsstunder i blant). Det gjør at alt strevet blir verdt det. Pynt kommer sikkert også til å storkose seg i nye bed!

Kaspara sa...

Heisan Tove
Jeg kjenner godt igjen den følelsen du fikk, da du så det fantastiske blå stoffet på loppis!!! Men... man går med raske skritt og alikevel pent og pyntelig bort til godbiten med sommerfuglesverm i magen og pustebesvær!!!
Det var virkelig hjertebankstoff! Synes det var fint det prikkete også, men så er jo jeg selverklært prikkoman.
Og fine PYnt... visste faktisk ikke at butikken var oppkalt etter pus. Jeg er veldig katteglad og setter med ned på huk og mjauer bare jeg ser en katt. Jeg innbiller meg at jeg kan kattespråket, he, he.
Ha en super dag!
Klem fra kaspara