torsdag 24. juni 2010De siste to dagene har det strømmet på med varer til butikken, og godt er det for det begynte nesten å bli "tomt"..
Som bilde over viser har jeg fått inn masse plast tepper, i mange forskjellige farger og størrelser. Også tepper som er 180*270, i lilla og blå. Har fått mange spørsmål om teppet jeg har under spisebordet vårt, som er et teppe fra House Doctor. Det teppet er blir ikke produsert lenger, men nå har jeg altså funnet et som ligner veldig:)Ikke minst har det også kommet masse nydelige matbokser og andre bokser fra Blafre! Det er så masse fint, mange nye motiver og ikke minst matbokser i en helt ny størrelse. Kikk innom Nettpynt å se selv:)
På bilde over poserer Hannah med sin nye matboks ( Min absolutte favoritt av lunsjkoffertene, når det gjelder de nye, litt mindre matboksene er alle favoritter... så Hannah skal få velge selv neste gang hun er innom i butikken..)
Bilde ble tatt på vei ut døra i dag, på vei til barnehagen.
Da jeg spurte om jeg kunne ta bilde kunne jeg selvsagt det, men da skulle hun ha en minikonsert for meg også, med sanger fra en selvlaget sangbok:)

Til sist, men "så absolutt ikke minst" har det kommet en pall med varer fra Rice i dag også!
Også en masse, MASSE fine, praktiske og fargerike nye ting:)


Her i byen er det teater festival om dagen, så masse morsomt å se på gjennom butikkvinduet, og masse mennesker i byen. Så er du i nærheten av Porsgrunn burde du ta deg en tur!

3 kommentarer:

Pillepalle.... sa...

Hei! Likte ideén med pallettene veldig godt! For en koselig sofa :)) Hilsen fra Pillepalle

atinybitofheaven sa...

Åååh- elsk!!!!

klemmer

Fargevandring sa...

Her var det mye fint å se. Har lett etter et større plastteppe så nå skal jeg inn på nettbutikken din og sjekke:-) Venter i spenning på Rie Elise Larsen-papiret jeg nettopp har bestilt:-)