søndag 20. juni 2010


Da var endelig sommerhus tiden kommet igjen!
I dag har vi pakket ut og fått satt alt på plass, inkludert dette fantastiske skutemaleriet jeg kjøpte på et loppemarked i Boston for 5 dollar. Hadde leita lenge etter noe lignende her i Norge, og stort sett kosta de godt over 500! Ikke minst syntes jeg det er det fineste og tøffeste skutemaleriet jeg har sett, mye pga rammen. Men da vi pakka ut av containeren med flyttelasset fra Boston ble bilde rett og slett borte... frem til vi fant det på loftet i vinter. Og nå er det endelig på plass:)
Dette blir faktisk siste sommeren i dette huset. Det ligger nå ute for salg. ( Bildene er noen uker gamle, og fra før leieboerene hadde flyttet helt ut) Vi har tre andre steder vi kan bo i samme by, så det føles veldig "råflott" å ha et eget sommerhus.. I tillegg så koster det jo såpass at vi føler at vi "må" tilbringe hele sommeren her. Derfor har vi bestemt oss for å selge det, og heller bruke sommerene fremover på å reise mer:) Noe hele familien er veldig fornøyde med. I allefall stesønnen min som er helt forferdet over at i år har vi kverken internett eller tv her, hihi.. Vi har hatt samme leietagere her de siste tre årene som har latt tv sin stå om sommeren. Det å ikke ha tv er veldig deilig, men det spørs om ikke vi må gjøre noe med nett tilgangen..
Så det skjer nok ikke store "interiørkrumspring" her i sommer, men koslig og fint skal vi nå ha det likevel. Det er enda et par uker igjen før vi kan ta helt ferie, men helgene derimot, de skal tilbringes her:)
( På bilde under har Hannah på seg en av favorittbuksene sine, fra Småfolk/ Nettpynt, når jeg sier en av, er det fordi hun har den i tre farger....:) Kjempekule og veldig behagelige bukser)

3 kommentarer:

Gunn sa...

Åh, råstilig bilde! Har også vært på jakt etter et sånt bilde lenge, men har hittil bare funnet det i "antikvitetsforretninger". Det ordet klinger dårlig i ørene når man er på budsjett :) Så flott at det har kommet ned fra loftet og fram i lyset!

stjerneglass sa...

Nydelig sommerhus, og for en fantastisk beliggenhet!

Mollie sa...

GISP, for et fantastisk sommerhus! Makan til utsikt da......og de buksene fra Småfolk tror jeg at jeg må sjekke ut i nettbutikken gett, de så innmari ålreite ut! Har prøvd buskene fra Ida T tidligere og vært veldig fornøyd, og disse ser ut som de er i samme stilen omtrent....
Ha en strålende kveld!