onsdag 5. mai 2010


Jeg har dekket bord for bladet Maison mat & vin.
Og jeg var mildt sagt i godt selskap.
De superflinke Mina og Jeanette har også dekket bord.
Veldig morsomt å få være med på, og ble ganske så fornøyd med resultatet:)

Dagene bare flyr fra meg om dagen. Men når kvelden kommer, eller jeg har fem minutter "mellom slagene" i løpet av ettermiddagen får jeg stort sett strikket eller heklet litt. Strikker ( enda) et bølgeteppe, mønster fra Pickles. Dette har jeg lagt til en del masker så det blir litt større en et babyteppe. Strikker det også med tynnere garn og mye tynnere pinner i tillegg, så det er nok en stund til jeg blir ferdig..

I den rosa kurven ligger flere garnnøster og en masse lapper som venter tålmodig på å bli heklet flere lapper av og på å bli montert... , den tålmodigheten kommer godt med..:)


I eplekisten fra det mest fantastiske loppemarkedet jeg har vært på, utenfor Boston... STOOOORT, og de hadde ALT, og det var billig og og og ... , ligger det også garn og lapper og venter. Dette må nok ikke vente så lenge på å bli gjort noe med:)


Bilde under ble tatt i halv ni tiden..., elsker de lange lyse dagene:)

Et nytt BoligLiv ble med hjem i dag, det skal leses nå... Da jeg bladde fort gjennom det tidligere i kveld så jeg dette bilde. Minner meg på at denne helgen må jeg få gjort noe med verandaen vår, varmen kommer forhåpentligvis snart tilbake. Ikke minst la jeg merke til den kule parasollen. Riktignok ikke den fra House Doctor, som jeg har ( dvs hadde..., men maaange flere er bestilt) i butikken/ Nettpynt. Dvs, som jeg skal ha på vår veranda etterhvert:)

Til helgen skal stesønnen min ha konfirmasjon, det er så absolutt moren hans som ordner det aller meste, men de neste kveldene skal nok brukes til forberedelser:)

9 kommentarer:

Silje Mari sa...

for et hærlig teppe:) Dette må jeg finne oppskriften på å prøve treigstrikkinga mi på...nydelig! Gleder meg til å starte med uteplass jeg også, men d er en stund til..her har vi nemlig mye snø enda:(

Cilipus sa...

Nydelige bilder !!
Og fargene i teppet er så fine.
Har gledet meg til neste boligliv jeg også, kanskje jeg rekker innom Narvesen i dag:)
Lykke til med konfirmasjonsforbredelser.
Cecilie

majamysil sa...

så morsomt med borddekningen!

Patina-H sa...

Synes absolutt du får tid til masse, og er riktig så produktiv :) Så kjekt å få dekka bord for Maison, det må me få med oss ;)
Her på Vestlandet har dei ikkje heilt skjøna bruken av HD sin parasoll endå, den er jo berre såå fin. Men, det kjem seg vel utover sommaren, tji hi ;)
Lykke til med konfirmasjon !

Anonym sa...

Tusen takk for fin kommentar:)
Veldig fin blogg du har, legger meg til som følger jeg.
Ha en fortsatt fin dag:)

Bluggi buggi blogg sa...

Du lager så mye fint. Blir så inspirert. Nydelige farger du bruker :)
Du er velkommen til give away hos meg :)
Trude :)

En støvel og en sko sa...

Hei!
Så fint dekket bord! Fargerikt og fint. Og hekleriene og strikket ditt er bare så skjønt, du er superflink!
Klem, Sølvi

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Så pent bord du har dekket! Vi skal kanskje til Treungen neste uke. Da håper jeg det blir en bytur så jeg kan komme innom butikken din ;)

Cilipus sa...

Hei Tove !!
Tusen takk for så fine ord. Jeg kom hjem etter en slitsom kveldsvakt i går og så den søte meldingen fra deg, akkurat når jeg trengte litt oppmuntring. Jeg skal helt klart si ifra hvis tiden strekker til.
Du har en så flott og unik butikk som vi trenger her i distriktet.
Ha en super helg !!
Cecilie