fredag 21. mai 2010

I ettermiddag fikk jeg hjelp av to "fjortiser" til å stifte voksduk på utebordet. Til gjengjeld fikk de middag..;) Hadde en fin stund i sola, men i det vi satt oss ned for å spise, ca et halvt minutt etter at dette bilde ble tatt, øste regnet ned.. Så vi måtte løpe inn med maten. Noe som er lettere sagt enn gjort når man dekker på med en haug små og store boller
( elsker "ricebollene" mine, og bruker de, og så mange som mulig, så ofte jeg kan:)
Og ikke minst masse puter og tepper..
Det er så deilig å bruke verandaen nå, ikke bare fordi den blir som et ekstra rom i huset, men fordi frukttrærne er i full blomst, er nok ikke mange dagene før de mørklilla syrinene på treet i bakgrunnen springer ut heller... det gleder jeg meg til:)Boksen på bilde fant jeg i en bruktbutikk for en stund siden, men den har ikke blitt blogget om... Og det burde den jo, så fin som den er:) Den inneholder stiftemaskin og stifter. På bilde ses også duken som nå har blitt "permanent" på utebordet:)
God pinsehelg til alle som er innom!

4 kommentarer:

Cilipus sa...

Så fint hagebilde.
Likte så godt teppet på gulvet.
Deilig med vår !!
Ha en super helg !!
Cecilie

Findus sa...

Skjønner du trives på den plassen :) Det så veldig koselig ut på bilde , regnet ser ikke vi , hi hi. Ha en fin pinse!

Color Joy sa...

Den boksen var sykt fin. Elsker sånne bokser!
Masse fine tepper du hadde der ute:)
Ha en strålende pinse:)

IfraLahell sa...

Akkurat det samme skjedde her i dag og. Regnet pøste ned i det samme jeg satte meg ned ved bordet. Herlig bilde av både fint bord og tenåringer. Og Rice er en soleklar favoritt her også. Jeg digger det meste fra de :) Ha en herlig lørdagskveld, det lille som er igjen.

Klem