søndag 16. mai 2010

Har ryddet og ordnet mer på kjøkkenet.
Det første som skjedde etter "stolbytte" for et par dager siden ( forrige innlegg) var at Hannah måtte ha tilbake "rå kul" stolen sin..., det var visst umulig å spise uten den... Jeg kan jo ikke akuratt sulte ungen min av estetiske hensyn heller, hihi

Etter en tur i svømmehallen i formiddag har vi bare vært hjemme, perlet, ryddet, laget mat og "bakt" sjokoladecrossianter. For et par uker siden var vi en tur i Sverige for å handle brus o.l til Julians konfirmasjon, da så jeg noe jeg ikke har sett siden vi bodde i Boston... Papprør med ferdige bakevarer, slå opp røret og stek. I Boston gikk det i kanelboller ( faktisk kanelboller light!)... utrolig gode! Det eneste de hadde i Sverige var disse crossiantene. Sjokoladen kom i et eget rør inni det andre røret, og Hannah har lagt/ trykt dem i "bollene" før de ble stekt. Jeg er veldig glad i å bake, svært lite er bedre enn hjemmelaget gjærbakst. Meeeen, skulle gjerne hatt noe slikt her hjemme også, er så lettvint! ( om de finnes i Norge si gjerne i fra, man kan jo ikke få med seg alt...)
Tallerkenhylla har fått nytt innhold, og kurvene med playmo har blitt byttet ut med denne sorte kisten. Deilig å ikke måtte se på lekene hele tiden..., dvs når de en sjelden gang ikke ligger strødd over hele gulvet. I tillegg så er kisten kjekk som ekstra sitteplass:)


Nå er det på tide å finne ut hva vi skal ha på oss i morgen... Siste liten..ja, men det går stort sett greit likevel:)
Ha en flott 17 mai feiring i morgen!!

8 kommentarer:

Ida Susanne sa...

..Er så masse fint å se på hos deg, må liksom klikke på alle bildene så de blir større så jeg virkelig kan få studert de*knis*
..Det gule Cathrineholm fatet i tallerkenhylla di er fantastiskt flott..
Herlig farge på det:)

Kose dere masse på den store dagen imrg:)

Klem på deg

Karo sa...

Så mye deilige farger!! Må titte inn i nettbutikken din og ;)
Mener det er på Ultra jeg har sett sånne papprør med crossianter.
Ha en fin dag i morgen :)

Anonym sa...

forskjellige stoler er så kuuuult ;) øverst på ønskelisten min for tiden :D

Minmill sa...

En fin 17. mai feiring til dere også. Håper du har funnet ut hva dere skal kle dere med. Herlige bilder som vanlig fra deg, og godt at Hannah kunne legge seg god og mett i kveld... :-)

Sanne sa...

for et fantastisk hjem du har :)

Marielle sa...

Heisann!
De har croissanter i papprør på meny, bare uten sjokolade. Pleier å kjøpe vedsiden av jeg, de smaker jo så godt med sjokolade! :)

Fin blogg forresten, fulgt med lenge, er bare dårlig til å gi lyd fra meg. :)

Ha en fortsatt fin 17 mai.

Hem sa...

Så fiint du har det:)

Jag kommer gärna
tillbaka hit,

kram Annaleena

sanna sa...

Ultra og meny har croissanter i papprør :)