søndag 4. april 2010

I kveld kom vi hjem etter et par små påskeferier.
Vi har vært noen dager på fjellet og et par dager i hjembyen vår.
Hannah har storkost seg på hyttetur, lekt med to andre barn, spist masse godteri ( vi fant ut at når man var på fjellet i påska, så kom påskeharen et par dager på forskudd...:)) og ikke minst kjørt slalom! Noe hun ikke bare syntes er kjempemorsomt, men også er veldig flink til:)
Og ikke minst har jeg fått med meg to tepper hjem..., det turkise er et vi pleier å ha i sommerhuset vårt. Huset leies ut resten av året, og det meste av tingene derfra ligger i esker hjemme hos svigerforeldrene mine, fant ut med en gang jeg så det i går at det måtte bli med hjem. Det lilla/blå teppe er en teppepose jeg fikk av svigermoren min, de pleide å ha det liggende i båten sin, så mannen min brukte det nok mange sommere da han var liten.
På innsiden er teppeposen knall rød... noe som også er med på å gjøre den PERFEKT:)9 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig teppe :-)) . Deilig med påskefri, synd tiden går så alt for fort!! Ha en fin siste fridag! Klem fra Anita

LahrA sa...

Så fine tepper!! Jeg var også så heldig å komme hjem med et vatteppe etter påskeferien :)

Gunn sa...

Hørtes ut som ei kjempefin påske! Det lilla/blå teppe var knallfint, så artig med den uvanlige kombinasjonen med rødt fòr. Har også fått et vatteppe fra svigermor, men kjæresten ser ikke helt nostalgien i det.. Etter to år som samboere har loppedilla mi ikke smittet over det minste på han, men jeg lever fortsatt i håpet ;)

Hana sa...

Å nydelig teppe!!

Gunn sa...

åhh... bildet av den teppeposen fyller meg med gode minner fra mange herlige sommerferier på farmor og farfars hytte. :))

Ha en deilig siste påskedag!

klem fra meg

En fugl i hånden... sa...

Herlige billeder og skønne, skønne tæpper. Dejligt med den nostalgiske personlige historie også. Jeg elsker når ting og sager fra min mands og min barndom kommer i brug. I dag har vi været i haven med vores to piger. den ene havde en trøje på, som min gamle mormor strikkede til mig, og som jeg brugte, da jeg var lille, og den anden havde en på, der er strikket af min mands faster, som han brugte, da han var barn.... SÅ hyggeligt :)

God påskedag herfra
KH Helle

Tøvsjur sa...

Kjempefine tepper! Sånne står høyt på ønskelista mi.
Høres ut som at påskefeiren dåkkers har vært topp! For ei tøff jente du har som står slalom:)
Ha en fin dag

HannasHörna sa...

Hej hej!

Vilka härliga färger. Supersött täcke....

Ha en bra dag!

Kram/Hanna

soisses sa...

i like what i see...