mandag 5. april 2010


Endelig var det såpass ryddig i "stua mi" til at det gikk ann å ta bilder..
Når jeg sier min stue så er det fordi det stort sett bare er jeg som bruker den. Dvs stort sett ligger det lego utover hele gulvet..., så Hannah ( og venner) er litt her inne også:)
Da jeg fikk symaskin til jul gikk det noen uker hvor den bare sto på spisestuebordet hele tiden.. Helt til jeg "fant" dette store skrivebordet i kjelleren. Frem til for en ukes tid siden var det kjedelig hvitt... Nå er det fyllt av papir, og bordplaten er malt lilla, selfølgelig med lykkeoglykkeliten fargen:)
(det pleier å stå en stol her som jeg sitter på når jeg syr, men storebror i huset har venner på besøk.... og da trenger han ekstra sitteplasser foran pc'n på rommet sitt...)

Ikke hele stua er ryddig, så kommer ikke bilder fra alle kroker og kriker her...., men nesten:)

På bordet ligger garn og pinner klart...., skal ikke bli "arbeidsledig" her:)I morgen er det tilbake til hverdagsliv og ikke minst butikkliv igjen, gleder meg til begge deler:)

11 kommentarer:

Tøvsjur sa...

For en fantastisk arbeidsplass du har! Likte bordet kjempegoodt. Du ga mi en god ide på kordan æi kan friske opp min kjedelig hobbypult.

IJ sa...

Så fin blogg du har! Eg er innom for fyrste gong, men kjem garantert igjen:-)

Ha ein fin kveld!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Åh her kunne jeg også tenke meg å hatt arbeidsplass. Mye kjekkere å sitte i en stue å sy, enn inne på et lite arbeidsrom. Og så pen skrivepulten ble. jeg er imponert!

En fugl i hånden... sa...

Sikke et skønt farverigt og personligt arbejdshjørne, du viser frem Tove! Kan vældig, vældig godt li', hvad du har gjort ved det "kedelige" arbejdsbord. Det er blevet helt unikt og meget fint...

resten af stuen ser sørme også hyggelig og spændende ud. En masse fine ting, der fanger øjet og giver en lyst til at gå på opdagelse.

Tak fordi du inviterede indenfor ;)

Hilsen Helle

Løvinnen sa...

Ønsker deg en koselig uke!

Marthe sa...

Kjære Tove!

God overstått påske til deg! Det var så utrolig koselig å lese kommentaren fra deg, og jeg kan slenge meg på samme visa selv; du er en av favorittene mine som jeg alltid er innom, men dagene har bare blitt kortere og kortere for min del (selv om de egentlig har blitt lengre, skjønner?), så kommentarene har blitt færre. Men vit at jeg stikker innom titt og ofte fr en god dose inspirasjon;) Som dette arbeidsbordet. Veldig "Tove", veldig fint og veldig kreativt!

Huset du spurte om er huset som mannen min har odel på, så dette blir nok hjemmet vårt om et par års tid. Kan nesten ikke vente! Bruker det meste av tankevirksomhet om dagen til å fundere på hva slags maling jeg skal bruke på de gamle tømmerveggene og hva jeg skal gjøre med det flotte tregulvet. Gøy!!

Ha en flott uke!

Klemmer fra Marthe

Pia sa...

Imponert over ryddigheten... Her flyter det også lego. Og alt mulig annet innen lekekategorien.
Ha ei flott uke!

atinybitofheaven sa...

Fantastisk!!!
*Elsk*

Klemmer

Miss-handy sa...

Så kjempestilig hobbybord!! Tror kanskje jeg må prøve den lillafargen din også:) Får satse på en desj meg "Lykke og lykkeliten" på utemøblene:)
Herlig stue du har! Masse fine detaljer!
Jeg har også lagt bøker i stabler rundtom her....en stabel med reisebøker, en med interiørbøker, en for hage og en med kokebøker....
Lett tilgjengelig = mere brukt:)
Ha en fin kveld videre!:)

Anonym sa...

Helt herlig arbeidsplass! Alt det lyset! Min er ett mørkt hjørnet på roterommet/kontoret/garderoben:(
Masse gode tips om oppbevaring her, ja:)

Ha en superduper dag!

En støvel og en sko sa...

Så koselig du har det i studen din! Her var det fine farger i fleng, og mye kreativitet ser jeg. Fryd for øyet...
Ha en fin dag videre!
Hilsen Sølvi