søndag 28. mars 2010

Valget falt på en blå, dvs Hannah bestemte at hun ville ha en blå uro.
Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg fått inn masse nytt fra Rie Elise Larsen, blant annet disse uro"skjelletene" som kommer i fem farger.

Uroen er laget av papirhjerter ( alt papir også fra Rie Elise Larsen) som er limt sammen over en snor med blått bomullsgarn. Enkelt og veldig fin, eieren/ Hannah er veldig fornøyd:)
Vi var veldig ivrig da vi klippet ut/ skjærte ut hjerter, ble mange til overs. Men har Hannah en masse planer for, kjærlighetsbrev, lime i bøkene sine som navnlapper, lime på tegninger osv..15 kommentarer:

Barbara sa...

Wow... hvor ser det fint og yndigt ud! :-)
Går selv og spekulerer over hvilken form for uro jeg skal lave til min lille kommende baby.. Det her var da en super idé! Er selve stellet også fra REL?

Knus og god aften fra Barbara
www.kaerlighilsenb.blogspot.com

Janne sa...

Vil ha - MÅ ha!
Løper inn på nettbutikken straks...
Ble superfint!
Klem, Janne

mali-mo sa...

For noen nydelige urohjerter! Kjempefine bilder hos deg her, måtte kikke på dem flere ganger jeg nå. Og Hannah er jo en skjønn modell da ;)

Kjekt at mini-kurset om vimplene slo an da ;)

ER lenge siden jeg har lagt igjen noen ord hos deg nå, men jeg er innom deg, bare så du vet at jeg ikke har glemt deg ;)


Her hos oss er det så smått litt planer for annekset på våren, tvar innom nettpynt og blinket meg ut etpar MÅ HA der, og alt det fine papiret...må nok bare lage en uro jeg også. SÅ kjekt at du viser at de kan brukes selv om man ikke har baby da.

Har hatt en dramatisk kveld her, middagsselskap til 10, lillemalien får en tung jernklokke i hodet, to svære kutt i hodet, blod overalt i strie strømmer, og i bilen i 100 fo rå komme på legevakten...grusomt. Hun er limt og stripset, de ville forsøke å unngå å sy...så skal vi følg emed henne hele natten fordi hun har fått hjernerystelse...puh. Er bare lykkelig for at det ikke gikk verre jeg nå ;/

Så det blir rolig hjemmepåske med legekontroll og ta-det-med-ro dager, og hyttetur avlyst....satser på å låne 10 filmer på biblioteket og bake boller annenhver dag, så vi skal nok kose oss. Håper dere får en flott påske...og by the way, husk å feste alle tunge ting SKIKKELIG i veggen!!!!

Klem fra meg ;)

Anonym sa...

Hei sååå fin ei uro!!! :-))Jeg skulle gjerne ha hatt et slik urostativ, jeg lager uro på stålringer av ei gammel ikealampe. I dag har vi laget høner som vi har festet på ei snor. Klem fra Anita

Anonym sa...

NYDELIG URO! Helt forelsket og inspirert <3

Stativet får du kjøpt på www.toispann.no

Anonym sa...

Går det an å slette det jeg nettopp skrev - litt overivrig med å hjelpe merket jeg. Ikke meningen :(

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefin altså!! :-D

Kristine sa...

Hei Tove :-) dere er virkelig flinke og kreative hjemme hos dere! Din datter er så heldig som har en driftig mor som lar henne klippe, male, lime osv :-D
Tusen takk for hilsen inne hos meg! Gjett om det er maaange sommerfugler i magen min akkurat nu...under 24 timer til avreise, nærmere bestemt ca 17 timer, hehe ;-) ha en herlig påske!! hilsen fra meg

Jeanette Lunde sa...

Hei Tove :)
Så fine!!
Er butikken opp i morgen?

Ü Jeanette

Anonym sa...

Så utrolig pent det ble. Blir så inspirert av bloggen din. Tusen takk :-)

en riktig god påske ønskes deg og dine.
klem

fru Pink sa...

Hei Tove!
Så vakker og supersøt uro - in love!! Veldig fint fargevalg, Hannah:)
Må en tur innom nettpynt her tror jeg. :)

Kristine Dall sa...

Oioioi! Det bildet på veggen av hunden og fuglen hadde jeg også på barnerommet mitt! Så gøy å se det en annen plass også. Skjønn uro!

Cilipus sa...

Nydelig uro !!
Du og jenta di er så flinke.
God påske til dere !!
Cecilie

Haust sa...

Å, den var fin! Herlege fargar!

Ynskjer deg og dine ei god påske!

Synnøve sa...

Hei på deg! Så fin den var, nydelige farger! Så utrolig mye fint papir derfra :) Fin vimpelrekke du hadde sydd også, jeg tenkte å prøve meg på en selv også, gøy å lære noe nytt! Håper alt står bra til hos dere :) God påske!! Klem Synnøve