torsdag 11. mars 2010

Tidligere i uken var jeg innom en av bruktbutikkene "mine", med meg hjem ble tre småmøbler som skal fikses på. Bare se på stolen! Den lille hvite kista har jeg veeeldig lyst til å beholde selv..., men jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å pusse opp møbler som jeg kan ha for salg i butikken. Stort sett så havner slike ting her hjemme.., og om ingen kjøper dem på en stund kan de alltids bli med hjem igjen:)
Og for å male møblene trenger man maling...
Så dro innom min faste "malingsbutikk" i går morges. Kjøpte hvit, gul, rød og blå maling, i tillegg var jeg så heldig å få tre spann med feilblandet maling og en del tomme malingsspann, perfekte til å blande egen maling i:) Så nå er det maleverksted i stua.
( Pleier å male i kjelleren, men det ligger MASSE snø over kjellerdøra ute, der det er plass til å bære møbler ned, kjellertrappa er for smal og bratt..)
Først ut ble den lille kista, den har nå fått ett strøk med en egenblandet gulfarge. Et par strøk til så skal det noe fint papir/ tapet på den også. Og stolen, den skal jeg sy nytt setetrekk til.
Skulle gjerne blitt ferdig i går... det er ikke selve oppussingen jeg liker, men det å være ferdig, hihi

For en gangs skyld husket jeg å ta "før bilde":)

5 kommentarer:

Pillepalle sa...

Det blir spennende å se resultatet :)
Hilsen fra Pillepalle

Passelig dose sa...

Stolen hadde jo en nydelig form! Jeg tror stoljakt blir min loppemarkedsport i år... blir moro å se resultatet av oppussingen!

Anonym sa...

Artige ting du hadde funnet! Blir gøy å se resultatet.. venter i spenning:-)

Anonym sa...

Spennende farve - gleder meg til å se det ferdig:-)
Ha en fin kveld, klem Hege.

lillebille sa...

Gleder meg til å se resultatet!

Kanskje jeg skal sette i gang jeg og? Jeg har også en kiste stående som jeg skulle ha malt... Men av en eller annen grunn har den ikke malt seg selv ennå.. ;o)

Ha en fin malehelg!

Klem