fredag 19. mars 2010

Det siste teppet jeg heklet i butikken ble brått avsluttet da jeg kom på at jeg måtte prøve meg på denne typen "blomsterfirkanter" ( Og som jeg måtte bruke det garnet til). Har heklet de tre første omgangene som en sekskant, så heklet det til en firkant til slutt. Jeg bruker aldri mønster når jeg lager noe, prøver meg stort sett bare frem, eller ser på bilder. Tror neste teppe jeg hekler blir ganske likt dette, bare med en liten forandring, og selfølgelig i andre farger da... Ikke at jeg ikke liker fargene i dette teppet, for det gjør jeg så absolutt! Det er heklet i Paris bomullsgarn, et ganske tjukt garn. Hekler med nål nummer 5 og da går det fort:)


Teppet blir lagt ut for salg i Nettpynt, Jeg må nok hekle noe lignende til meg selv en gang..., men bare her jeg sitter i sofaen ser jeg 7 tepper jeg har heklet..., og det er flere andre steder i huset.


God helg!


15 kommentarer:

Châtaigne sa...

Så nydelig det ble! Ordentlig fint med kombinasjonen av sekskant og firkant. Ønsker deg en nydelig helg, klem fra Kastanjedamen

Camilla sa...

hihi så flink du er! Skulle jeg gjerne vært og..kanskje det får være målet i sommer..å lære å hekle..:)

This and Dots sa...

Hei så flott teppe med herlige farger! Fin blogg du har :-)

Linda sa...

Utrolig flotte farger, det ble et nydelig teppe!

Maria sa...

God helg til dig også :-)

Og, ohhhhh - du er altså nordisk mester i tæppehekling tror jeg.

Klem Maria.

Marta / Livet på landet sa...

Så flink du er!!
Og produktiv!! Mitt bestemorsteppe har vært under arbeid i et halvt år nå, og fortsatt er jeg ikke halvveis:)

Monica sa...

Inspirerende! Jeg vil lære meg å hekle! :) Ser ut som du har en nydelig butikk. Skal ta meg en tid hvis jeg kommer på de kanter ;)

Cilipus sa...

Nydelig teppe.
God helg til deg også.
Cecilie

Lotten sa...

Åhh vilken underbar mormorsfilt du har gjort! Herregud, har du gjort 7 stycken som du har hemma! Det måste vara något slags rekord ;-) Jag har inte gjort färdigt ett endaste ett än så länge.....

Kraam Lotten

Mette sa...

Smukt! Jeg har også liggende og vente på, at jeg finder hæklenålen frem. God weekend.

Christine C sa...

For et flott og fargerikt teppe - helt nydelig :) Kjempeflink er du!

Riktig god helg til deg.

Anonym sa...

Lekkert som vanlig! Flotte farger:)

Anita fra hjerterommet sa...

Hei innom her for første gang. Så koselig blogg du har!! Vakkert teppe, utrolig nydelige farger du har laget det i:) Her kommer jeg gjerne igjen!!

Fortsatt fin helg:)

IfraLahell sa...

Jeg blir så misunnelig på den heklekunnskapen din Tove. De er utrolig fine de teppene du lager. Jeg må sette meg ned en dag å komme igang altså. Jeg er en utålmodig sjel så jeg er ikke god på å lære meg nye ting...det skal helst gå litt kjapt :)

Håper dere får en fin søndag
Klem

Anonym sa...

Utrolig fint!! Kan du forklare veldig kort hvordan du heklet disse? Og syr du dem sammen, eller hekler? Og hvordan lager du kanten rundt...?