søndag 28. februar 2010

Målet mitt har i denne OL perioden vært å få ordnet opp i stua vi har i andre etasje i huset vårt. Stua, som stort sett fungerer som hobbyrom for meg har mildt sagt vært kaotisk, og jeg er ikke verdens største sportsfan... Ok, innrømmer at de siste ti minuttene i skiløp kan være veldig spennende, så det er det jeg ser...
Så jeg har stort sett tilbragt et par timer her hver kveld, ryddet litt og litt, flyttet på ting, sydd litt, organisert litt i de utallige boksene/ eskene som står rundt omkring.
Målet var å bli ferdi til i dag, men det har jeg rett og slett ikke klart. Det ganske ryddig på "innsiden" av rommet ( altså inni esker, kasser og bokser), men resten er ikke helt "bloggbart enda.. Noen bilder tok jeg likevel i formiddag, blant annet disse to her:)

Vi har vært på skitur i dag, årets andre for meg. Morro, men jeg syntes nedoverbakker er kjempeskummelt.. Så Hannah har fått seg mang en latter i dag, av en pysete mamma..:)
Da vi kom hjem fra skituren spilte Hannah og jeg Øysteins tegnespill ( han fra barnetv) noe som også er ganske morsomt.
( Hannah har en ny genser fra småfolk på seg, har fått inn masse fint derfra, er også ute i nettbutikken i løpet av ganske kort tid...)Det har vært en deilig søndag, med tur ut, innekos og masse god mat.
Vi har spist deilig fiskesuppe med hjemmebakt foccaciabrød, og en prinsessekake har vi også laget. Sistnevnte skal spises masse av nå:)
På bildene hever begge bakverkene under fine koppehåndklær. Jeg har helt dilla på koppehåndklær... Det blomstrete er helt nytt og kommer fra House Doctor ( og ligger ute i nettbutikken i løpet av en time eller to..)


Er helt overveldet over hvor mange som vil være med på "giveawayen"!
Over 100 stykker!, garantert en kommentarrekord for meg:) Trekker ikke vinnere før i morgen kveld, tja... skal vi si klokken 19 ( Så kan Hannah hjelpe meg å trekke før hun legger seg), så det er fortsatt tid til å bli med, bare legg igjen en kommentar:)

6 kommentarer:

cecilie-design sa...

Høres ut som en fin søndag! Lykke til videre med ryddingen og organiseringen.Gleder meg til å se det endelige resultatet. Selv har jeg et helt hus som trenger ryddehjelp og vet ikke helt i hvilken ende jeg skal begynne ;)

Lappeline sa...

Ser nå ut til at du har en koslig stue. Berundrer de fine hekleteppene dine. Sliter litt med å få ferdig mine har jo bare to tepper som hekles og et par andre som syes.Blir nå ferdig en gang håper jeg.
Klem fra meg.

Tullefrans sa...

For noen herlige uglestøtter! Slike hadde gjort susen her etter mange år med bokshamstring.

Noralill sa...

Kjempefine koppehåndklær! Visste ikkje det var kome nytt designe frå House Doctor...veldig fint...

Heldige du som har ei ekstra stove til berre deg...

Christine sa...

herlig søndag da :D kjekt å få ryddet litt :D gleder meg til å se hvilke spennende ting du oppdaterer nettbutikken din med :D

ha en fortsatt fin søndag :D

Lahra sa...

Hørtes ut som en skikkelig herlig søndag! :)