onsdag 20. januar 2010


Nå er det forandringer på gang på soverommet, den store røde kommoden har blitt grønn og en masse ting er flyttet rundt på. En dag eller to så håper jeg å være helt ferdig.
Mens jeg har malt har vi sovet i "loft"stua, den stua som symaskinen min står i... Og sovesofaen sperrer for den. Så i morgen MÅ jeg bli helt ferdig så jeg kan få sydd litt igjen.Stofflageret mitt er overfylt! Så jeg må få brukt litt av det:)
Stoffene på bilde er fra handleturen min i går. Kjøpt på Grenland brukthandel rett ved ibsen huset. De har hatt vannskader og må tømme hele butikken innen mandag, så de har pose salg, 50 kroner posen. Etter gårsdagens episode av greys anatomy klarer jeg ikke å vente til neste tirsdag... Så nå skal jeg og mamman min, som er på besøk, kose oss med god "snacksmat" og se sesongens siste episode på pc'n:)

6 kommentarer:

Janne sa...

Forandring fryder Tove, så utolig morsomt butikk og nettbutikk du har,) Man blir glad og inspirert av alle fargene og formene, Ser det er flere som liker bestemor-ruter. Jeg digger dem;)

Sporty at du har startet opp butikk:O)

Ønsker deg en fin kveld, legger meg til som følger.


Klem fra Janne

AnnaJohanna sa...

Heisann! Leste repotasjen om deg i rom 1-2-3 og synes dere har et vakkert hjem. Kunne flytter rett inn jeg :-) Synes du har vært kjempeflink!

Ønsker deg en flott torsdagskveld.

Klem Johanna

Mamma Brown sa...

Takk for hyggelig gratulasjon. Jeg er helt "høy" av mormorlykke. Vi får ikke lov til å komme inn til henne, men pappaen har tatt bilder og hun er bitteliten og veldig søt.
Ang. knottene er jeg glad for å få dem, men jeg tror jeg må ha noen fler enn først antatt, har ikke tid til å telle opp nå, men jeg håper det går bra. Vi skal i hvertfall til Son i vinterferien (uke 8). Her har vi hatt så mye sykdom og elendighet, så nå var det på tide med en hyggelig begivenhet.
Klem!

sirisinspirasjonsunivers sa...

Så heldig du er som har fått tak i så mange fine stoffer :) Alltid like gøy å stikke innom bloggen din! Blir så glad av å bla meg rundt her! Det er så gøy å se folk som virkelig tør å leke med farger og kontraster! Kjempetøft! Og det blir man i godt humør av! Ønsker deg en god natt og en god kommende helg! Klem fra Siri ♥

Anonym sa...

Har en award til deg!

Color, design and photo sa...

For et vakkert og koselig hjem du har!
Ble kjempe inspirert av å se på detaljene!