søndag 24. januar 2010

Endelig ble soverrommet helt ferdig (/ helt ryddig)
Fikk et nydelig sengeteppe av mamma til jul, dette i lilla og rosafarger. Og det passet ikke sammen med en KNALL rød kommode. Kommoden har nå blitt lys grønn og rommet har generelt blitt mer jentete... heldigvis har jeg en mann som stort sett lar meg styre som jeg vil:)
Det meste har blitt byttet ut på veggen også, et par speil, et nydelig lite sommerfugl"bilde" og et par blomster laget av bittesmåperler.

Jeg hadde et nydelig grønnblomstrete stoff/ gammel gardin, jeg tenkte å sy en"krakkpute" av, men den hadde aldri i verden blitt liggende lenge oppå krakken. Trenger ikke en gulvpute... Så jeg heklet en stor bestemorsrute i tjukt garn og med tjukk heklenål = kjapt og enkelt:) Festet den med et gammelt gull sjal. Kommer nok til å feste den på en annen måte etterhvert, men dette var et halvtimes prosjekt ( utenom selve heklingen) i går kveld med sying av pute og "knytting", mao fort og gærnt:) Litt utålmodig noen ganger ja..

Skapdører og skuffer har fått nye knotter, maange forskjellige knotter. Litt morsomt og litt " for mye", men en liten stund blir nok slik.


Uglebildet fant jeg siste tur i en bruktbutikk. Det var fururamme, der det nå er mønstret papir var det kork, og selve uglebilde var/ er av messing. Syntes det ble mye finere slikt.
( på bildet er ikke limet tørket.. det ser mer ujevnt ut enn det egentlig er..)

På døra inn til badet henger favorittkjolen min. Den er lys grønn, passet så fint å la den få henge fremme nå som den matchet kommoden:)


Endelig har jeg også funnet noe å ha bladene i, en lys lilla plastkurv. Frem til nå har det stort sett ligge et par bunker interiørblader oppå kommoden, litt mer ryddig slikt. Og en kjedelig krakk har blitt byttet ut med et lite gullbord som nattbord. Likte godt kontraksten mellom bordet og lampa:)Nye gardiner har også kommet på plass. De var altfor korte, men festet nederste kant inn i vinduskarmen med en tegnestift så det ikke syntes... kanskje ikke en så varig løsning...:)


17 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Skiltet i vinduskarmen din likte jeg veldig godt, kjempe tøfft:)
Nydelig soverommet ditt er, nå har ikke jeg sett det skik det så ut før, men synes ialefall sluttresultatet ble super fint:)
Herlige fargekombinasjoner, ble så lunt og en nydelig stemning der.

bra jobbet;)

Klem fra Ida Susanne

Blandet loft sa...

Hoho, den krakken ble kjempe gøy :D Ellers pent soverom, den grønnfargen er sååå fin.

Hilsen BlandetLoft

HønePøne sa...

Du er så kreativ! Veldig inspirerende.. Liker veldig godt grønnfargen på kommoden din :)
Madeleine

mi-rachel sa...

den grønnfargen på kommoden var bare så herlig. du er en mester på farger!

janne - kathrine sa...

Hei.
Du har så mange flotte og gøyale ting. Gardinene ble fine - og, tegnestifter er det vel ingeting i veien med... :-)
Ønsker deg en fin uke! Hilsen J-K

Nummer ni sa...

Så fint det ble!
Innmari fin grønnfarge.

Nina sa...

Jeg lurer på om jeg må la noen andre - uten min ekstreme symmetriske sans - få komme inn og lage et slikt fint vegg-stilleben som du har laget. I LIKE! Kan liksom bare legge fram bilder og ting - og legge ut hammer og spik - og så gå ut. Jeg synes de er sååå fine - men det er komplett umulig for meg å lage noe sånt. Jeg er - og blir - symmetrisk når jeg skal lage noe. Noen ganger ganske irriterende ;).

Du har en dyktig hånd - og imponerende pågangskraft! Ønsker deg og dine en fin uke!

Janne sa...

Så fint det soverommet var! Ha en fin mandag!

Patina-H sa...

Så fint eit soverom, der kan du jo tilbringa heile dagen ! :)
Men det har me sjølvsagt ikkje tid til...travle kvinner ;)
Kommoden var berre lækker !!
Ha ein fin mandag :)

SiriR sa...

Så lekkert soverom dere har!
Masse fine detaljer og herlige farger.

-elin- sa...

Utrolig lekkert ! Og den løsningen med oldemorsrute på krakken var jo helt genial. Godt at du har en mann som lar kreativiteten din få leve og blomstre !

Randi sa...

Nydelig grønfarge, og takk for inspirasjon! :)

Lott@ sa...

Så flott rom du har, likte den krakken :-)

Pillepalle sa...

Kjempefint! For flotte detaljer! Kommoden er min favoritt :) Hilsen fra Pillepalle

Mina sa...

Her var det mye fint, Tove!:) Veldig koselig soverom dere har fått dere. Jeg liker så godt de nye gardinene! Så fine farger og mønster. Og det putetrekket på krakken ble jo knallfint! Det var en god ide!:) Likte godt uglebildet også, så lurt! Likte igrunnen alt jeg..hehe..;)

Vi sees imorgen! Gleder meg:)

Klem fra Mina:)

Camilla sa...

Så utrolig fint du har det! Vi skal snart bygge om hele soveromsetasjen her hjemme for å få et soverom til, så da er det supert med mange fine råd for en som ikke er like kreativ.

engel sa...

Artig krakk. Likte trekket kjempegodt. Moro når man lager ting selv.
Karin