torsdag 10. desember 2009


Her er det mye jobb og lite "morro" om dagen, iallefall i form av bloggbare ting:)Så dagens bilder er hentet fra "arkivet", men fine bokser kan en ikke se for ofte....På bildet nedenfor er noen av de fine "trykkblokkene" jeg kjøpte i London i sommer. Har tre ferdigmalte settekasser som venter på å få pålimt papir ( og nå som jeg har fått så masse fint, burde jeg virkelig få kommet i gang..), så de får forhåpentligvis ett nytt hjem snart:)


Når jeg først nevner nytt papir... Det har kommet to helt nye ( har allerede et par av de andre i "serien") papirer fra Papaya. Hun som har designet alt dette heter Anahata Katkin, utrolig fine ting! Ta en tur innom flickr siden hennes å se selv. Skulle gjerne hatt masse mer fra henne i butikken. Foreløpig er det dette jeg har..

Det er nattåpent i Porsgrunn i dag, så jeg sitter i butikken til 12. Det er litt stille perioder innimellom så greit å ha med seg pc på jobb:)

Ha en fin torsdagskveld!

3 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei Tove :))Skjønner at det er langdag i butikken i dag! Håper du får solgt masse men at du også får noen pustehull innimellom :)
Vi har vært på gjenbruket i ettermiddag men fant ikke det vi lette etter. nemlig nytt spisebord.
Ønsker meg et gammelt med ileggsplater men bordet vi fant manglet disse platene så da ble det ingenting. På vei hjem reiste jeg innom Linneas Hage som hadde en masse flotte gamle møbler og mye lekker i sink. endte opp med to fat og noen småting. Å kjøpe møbler i den butikken er håpløst dyrt! Særlig for meg som er vant til å betale kun et par hundrelapper pr. møbel på loppis eller bruktbutikker. Men det er koselig å rusle rundt og bli inpirert i hvertfall. Siden det ikke finnes noen Tove-butikk her på jessheim får jeg greie meg med det nest beste ;)Kos deg videre med langåpen butikk! Klem fra Kardemomme :))

Maria sa...

Hej med dig.

Håber du enten flyver rundt i butikken med masse kunder, eller også har lukket og er taget hjem til velfortjent fri og tv.

Pakken til dig, bliver først sendt i weekenden, har sompelthen haft så meget at SKULLE gøre, så det er blevet skubbet i baggrunden.
Jeg glæder mig til at se noget blafre - DET har jeg nemlig ikke set i DK endnu.

I morgen skal jeg i aftenvagt. Forhåbentligvis bliver det en af de absolut sidste af den type vagter for mig. Jeg orker dem virkelig ikke længere, min familie savner mig når jeg er væk, og jeg savner dem. Det blir så godt med nyt job.

Tak for mail i øvrigt, jeg svarer dig tilbage så snart som muligt :-)

Klem Maria.

Ida Susanne sa...

Skjønne bilder du viser, elsket mønsteret på det nederste arket. Nydelige farger:) Håper nattåpent gikk bra! Ha en flott fredag videre!