lørdag 19. desember 2009

Hannah er hoppende glad for at det bare er fem dager til juleaften:)
Hannahs rom er ferdig julepyntet, med juletreet hennes, ny julekrybbe og samlingen av julesnøkuler som står i vinduskarmen.

Endelig har helgen min kommet, skal nyte fridagen i morgen:)
Uansett hvor fornøyd man er med jobben sin er det deilig med litt fri også...
Jeg ble ferdig med et ganske stort hekleteppe i butikken i dag. Et teppe med sekskanter jeg har holdt på med et par måneder, mens jeg har vært på jobb. Ja, jeg er veldig glad for at jeg har en jobb som gjør at jeg har en del til til hekling:) I morgen skal det presses, så skal jeg se om jeg finner et sted til det her hjemme/ dvs finne ut om jeg vil ha det selv eller om jeg klarer å selge det.. I morgen kommer noen av Hannahs venner hit på juleverksted/ fest. Vi skal spise pannekaker, lage papirlenker til juletreet e.l, ikke minst får de lekt sammen. Kanskje vi får tid til å pynte ( og spise) noen pepperkaker også.
Pepperkakehuset ble montert og pyntet i kveld, så nå er det virkelig jul:)

3 kommentarer:

mali-mo sa...

HERLIGE Hannah!!! Når jeg ser sånne bilder av henne, så tenker jeg bare ÅÅÅ så synd at hun og lille malie ikke bor nærmere sammen, de mått eha blitt bestevenner på rekordtid selv om de ikke er helt lik i alder ;)

Flott rom, frisk og sterkt og personlig og tøft. Liker det! Veldig Tove!

Guro sa...

Disse dagene før jul er helt herlige! Må si at jeg har enda flere forventninger nå som jeg har en 2-åring enn jeg har hatt på mange år. Ikke på egne vegne, men jeg gleder meg så til å oppleve jula med den barnslige gleden som han har overfor det meste som er nytt og spennende.

Slike knappe-øredobber er utrolig lette å lage. Knappe-kit finner du i sybutikken (sikkert også på etsy) og pinnene til å ha gjennom ørene har jeg kjøpt på etsy.

Ida Susanne sa...

Kan da skjønne hun er hoppende glad for at den stire dagen nærmer seg med stormskritt!
Super herlige bilder:)
Fantastisk at hun har eget juletre! Det blir satt pris på kan jeg tenke meg:)
Hun har virkelig et herlig rom, deilig å se litt farger!!Liker det:)

Hugs.