mandag 7. desember 2009


Av en eller annen grunn er det slik at når jeg har aller mest å gjøre på jobb så MÅ jeg bare ommøblere eller lignende.. Da jeg begynte på BI for noen år siden ( et par uker etter de andre, var litt treg med å bestemme meg) ble jeg ganske overveldet over arbeidsmengden den første uka ( måtte ta igjen de andre..) Hva gjorde jeg... Jo, malte rommet til Hannah lilla, og de fleste møblene grønne... Men jeg får rett og slett energi av slike prosjekter:)

Så nå har jeg flyttet på masse møbler frem og tilbake mellom stue og kjøkken. Og gangen, dette hvite konsollbordet har stått en stund i gangen med kurver til luerm votter o.l

Nå står det altså her, på kjøkkenet. Spisestua på stua har fått "nye" stoler, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. De store, sorte vi hadde med hjem fra usa ble rett og slett for store ( ja, alt er stort i usa, hihi), nå står fire av dem rundt kjøkkenbordet... de passer ikke inn her heller. Må bytte dem ut eller male dem skal det bli "bra igjen"... ( håper ikke mannen min leser dette, hihi) Skyggen fra stolene ses godt på bilde over...

Kommer nok bilder av den "nye" spisestua om ikke så lenge, må bare ordne et par småting til der:)


Den hvite fuglelysestaken ble med hjem fra butikken på lørdag, hadde bare en igjen, og måtte ( desverre) ha den selv:) Boksesettet under bordet ble også med hjem på lørdag, perfekt til oppbevaring av lego. Håper det kommer masse mer lyseblått i vårkolleksjonene... Er så fint:)


Christine hadde et innlegg om Marbodal kjøkken og hvordan man kunne lage sine egne moodboard for et par dager siden. I går kveld ble jeg sittende å leke med dette jeg også, veldig morsomt:) Det beste er at hvis dere går inn å stemmer på mitt bidrag ( på hjemmesiden til Marbodal, eller trykk på bilde) kan jeg vinne et kjøkken til 30000!! Og dere kan lage deres eget bidrag:)

Idéstudio

6 kommentarer:

Maria sa...

Härligt att ha en butik att köpa hem grejer i från...

Janne sa...

Imponert over ommøbleringen din...hvor tar du energien fra??? Send over litt til meg, om du har noe til overs...hihi;)Ble kjempefint!

Ida Susanne sa...

åå! Lysstaken var fantastisk!!*vil ha* Likte den kjempe godt:) Deilig med egen butikk, eller kanskje litt "dumt" også*ler* Hadde sikkert pellet med meg noe hjem alt for ofte dersom jeg hadde eid min egen butikk! Fine bilder du viser iallefall:) Ha en fin mandag videre!

Drømmen om en eplehage sa...

Det er mange måter å hente energi på. Jeg er også mest i farta kreativt når det er høyt tempo ellers, men det ender ikke alltid i så gode resultat da. Men de trenger man jo ikke prate om heller... hihi!

Ha en skjønn kveld!
♥ ♥ ♥

Made by Molla sa...

Kjenner godt igjen det med ommøbleringen;)Men tror på at dersom man har mye å gjøre så blir man så mye mer effektiv også! Så kjekt med egen butikk som man kan handle i når man ikke rekker andre sine!! Liker stilen din veldig godt. Spennende å følge med...

Patina-H sa...

Hi hi, kjenner igjen den, med nett å ha det sjølv. Måtte også ha den lysestaken frå min butikk ;)
Og no kjem visst dei fargerike boksane og, om enn litt seint...
Kjekt med ommøbleringsprosjekt, ser kjempefint ut !
Ha ei fortsatt fin adventstid :)