mandag 2. november 2009


"Organmannen" min som jeg liker så godt har funnet en fast plass i huset... omsider..
han står nå godt plassert mellom masse fint papir:)Forhåpentligvis får jeg snart satt meg ned i denne sofaen for å lage noe av papiret, kanskje julepynt. Har bladd gjennom siste bolig liv sikkert fem ganger nå, og faktisk tatt frem julebøkene mine og bladd litt i også..Har masse ideer i hodet:)I vinduet står samlingen min med blå vaser, og i sofaen to kjempesøte fugleputer.


De siste dagene har jeg brukt på å rydde frem julevarer, og ikke minst med å legge ut nye produkter i nettbutikken. De neste dagene er også ganske fulle av gjøremål, men senest til helgen skal jeg få klipt og limt litt med disse putene og vasene i ryggen:)

10 kommentarer:

Pillepalle sa...

For en fin stue! For et flott teppe!
Det er så koselig hos deg! Ha en glad dag, Tove! Hilsen fra Pillepalle

mi-rachel sa...

har sikekrt sagt det før...men for et nydelig hus du bor i. pene vinduer.

IfraLahell sa...

Så fine vaser. Og putene var kjem pe skjønne de og. Skjønner at jeg snart må "investere"" i noen litt finere puter. Kid og Ikea trekk as we speak...!

Nydelige bilder under her. Gangen ble jo super fin. Elsker bilder og har enorme mengder liggende selv også. Tror nok vi må ha en bilde vegg her i heimen etterhvert også.

Fine varer i butikken. Uglelysene var nydelige!

Klem

Christina Skarø sa...

Jeg synes altså at han er lidt uhyggelig.. :-)

Datt sa...

Hyyyl! Ville stremt vettet av meg! :P

Frk. Maya sa...

Weee, jeg kommer oppi kosesofaen din jeg også, hihi. Så nydelig fargebruk, herlige bilder fra deg i det siste. Hadde jeg hatt mister organ på loftet hadde jeg nok fått hjertestans hver gang jeg så ham i øyekroken. Jeg er allmektig husredd (og mørkredd). Men han er kul!

Maya

My little footprints sa...

Hei!
SÅ koselig du har det i stuen din!
Har lyst til å lage litt julepynt om dagen jeg også, spørs om det ikke blir litt laging til helgen :) Det er jo så koselig å holde på med sånt!
Ønsker deg en fin uke!
Klem fra Beth

Marlene sa...

Du har så fresh og kul stil! Fantastisk fin fargebruk! Og bildeveggen din ble jo helt rå!
Her skal jeg følge med!
God onsdag..

Janicken sa...

Jeg synes "organmannen" din var rimelig skummel, jeg hehe :)

Kjempefint med de kurvene med papirrullene i!

Elisabeth sa...

Fantastiske organmannen! Jeg hadde i mange år en full size skjelettmodell hengde vekselvis i stua og i trappa opp til 2. etasje. Anton, het han. Anton var dessverre en skjør sjel som døde under en flytting. Når jeg ser organmannen, så savner jeg Anton :)