søndag 29. november 2009


I dag har Hannah og jeg vært i kjelleren å kikket i julepynteskene. Et utrolig kjedelig innhold, bare et par ting har blitt med opp igjen. Men jeg har pyntet litt til jul med å bytte ut det lilla teppet som pleier å ligge oppå det grønne. Nå ligger det fine, røde tepper her, litt julete det..:)
Da jeg tok bilder av det rød teppet kom jeg til å tenke på at jeg ikke har tatt noen bilder av det gamle vitrineskapet som har pleid å stå på kjøkkenet med "kjøkkenting". Det ble flyttet inn i stua da vi malte gulvene. Så nå er det ikke kjøkkenting i skapet lenger, det er derimot fyllt av bøker, babushkaer, madonnafigurer, tepper, puter, bokser og ugler. Veldig fornøyd med denne forandringen:)
En vase fra House Doctor har blitt med hjem fra butikken, den er nå lysestake i vinduet. Syntes den passet veldig bra til det:)5 kommentarer:

Rakel sa...

Hej Tove...
Det ser bare rigtigt fint og hyggeligt ud.. Og med de røde juletæpper.. Har også selv haft lidt kig på den House Doctor vase, den er ret fed.. Også de ugle stager du har i butikken er helt fantastisk fine.. :)
Håber I har jer en hyggelig advents aften..
kh Rakel.

Blandet loft sa...

Herlige bilder. Masse fine farger hos dere :-)

Jeanette Lunde sa...

Takk Tove :) Så snilt sagt!
Nå kommer jeg snart å shopper litt hos deg. All fritid har gått til julemarked-jobbing i det siste, men nå er jo det over. Phhuuu...
Håper du selger i bøtter og spann!
Klem Jeanette

Maria sa...

JO, det er da i hvert fald julete med røde tæpper :-) Fint.

Du.. NU har jeg sendt dig mail på din live.no mail :-)

KLEM Maria.

Christine sa...

så flott vitrineskap du har! jeg har skikkelig sansen for de forskjellige samlingene du har puttet i det! så skikkelig kult ut når de var gruppert sammen på den måten der :D litt misunnelig på matryoska samlingen din ja ;)