lørdag 21. november 2009


Her kommer en drøss med bilder fra Hannahs rom, i litt forskjellig lys. Tatt bilder i løpet av hele ettermiddagen/ kvelden. Det er et par småprosjekter som gjenstår, men det haster ikke..:)

Har hentet inn sofaen fra lekestua, så nå har hun en liten sofakrok. Ved siden av sofaen står en nyoppusset liten kommode, forskjellig papir på alle skuffene. Og på gulvet ligger et nytt plastteppe fra House Doctor. Den gamle lampa har blitt byttet ut med et lampeskjerm skjelett, akkuratt som på kjøkkenet. Denne skal nok "pyntes" litt etterhvert, vet bare ikke helt hvordan enda..
Knottene på kommoden kjøpte jeg på Zara i London i sommer, og jeg har "klødd i fingrene" etter å få brukt dem:) Kjempesøte!


Mitt eget lille bustehode:)Knotter er det også på skrivebordet... masse fugler, som Hannah selv har valgt fargene på.På veggen over senga henger en lysslynge, et fint bilde, en gullfisk og et hjerte Hannah fikk i gave av Fru vims i fjor:)
Hannah har vært i skikkelig "poseringshumør" i kveld, har tatt masse fine bilder av henne:)Ved døra står skolesekken hennes på en rosa krakk, full av aktivitetsbøker og skrivebøker.
Ja, skolesekk..., hun elsker å leke skole og gleder seg så til hun skal begynne neste høst.
Hun har også snekret i barnehagen, foran krakken står et fly, og under krakken et skilt der hun har skrevet navnet sitt og 1000, 2000, 1000, noe som skal vise folk at her selger hun ting....:)Veldig deilig at det er søndag i morgen, og best av alt... vi har vært flinke å ryddet og vasket stort sett overalt i dag. Så i morgen skal vi bare kose oss:)

God helg!

14 kommentarer:

r e b e c k a sa...

så mycket fint! Man blir verkligen inspirerad! De små uggle-knopparna ä ju helt underbara! :)

Patina-H sa...

Tenkjer jento er fornøgd med det nye rommet, det vart jo kjempefint. Likte dei kule ugleknottane :)
Takk for fine kommentarer hjå oss :)
God søndag i morgon !

mi-rachel sa...

for et kult jenterom.
og for en kul jente du har:)

Tone sa...

Så herlig rommet hennes ble! Masse herlige fargesammensetninger, og kreative innslag, kan tenke meg hun er fornøyd, ja. Akkurat som deg så styrte jeg og ordnet noe veldig i går, derfor blir dagen idag ekstra deilig og avslappende...Ha en fin søndag :-)

Christine C sa...

Så herlige bilder...rommet til jenta di ble kjempefint. Likte veldig godt alle de fine knottene :) Ha en flott søndag.

majamysil sa...

Så fint rommet ble! Sønnen min vil helst ikke forandre noe, så jeg må snik- forandre innimellom når han ikke er hjemme! God søndag :)

Rosa sa...

Det ble kjempefint!!! Det var forsåvidt fint før også da men... ; ) Får litt lyst til å pusse opp det nyoppussede rommet til snuppa mi også. Eller jeg kan jo i allefall pynte opp litt mer. : D

Frk. Maya sa...

Herregod for et nydelig rom! Tjihi, hjertet mitt smiler:D Herlig miks av farger, mønster og duppeditter, og de ugleknottene falt øynene mine på med en gang. Ønsker meg...

Maya

Pillepalle sa...

Hei Tove! Så fint rommet ble! Synes, Hannah har ikke bare sin egen smak men også sitt eget hode :)) For en kjekke og nydelige jente du har! Hilsen fra Pillepalle

Lotten sa...

Oj, vilket fint rum hon har! Där skulle jag kunna tänka mig att bo ;-) Gillar verkligen uggle-knopparna...

Hellig Lykke sa...

Kjempefint rom og en tydelig stolt jente :-)

Drømmen om en eplehage sa...

For et barnerom!
Skjønne farger og masse artige detaljer.

Digger kommoden!!

Ha ei skjønn uke.
Klem

Christine sa...

jeg blir helt misunnelig på hanna som har det fine rommet der altså :D så flinke dere har vært med oppussingen, det ble så utrolig kult! herlig mix av farger og mønstere, ble skikkelig glad av å se de seneste innleggene dine :D du er så kreativ og kommer opp med så mange kule løsninger :D

(og så kan du hilse hanna og si at jeg er ganske så misunnelig på den store, fine hello kittyen jeg skimtet i den ene kommoden hennes :P)

miapia sa...

Fantastisk rom å leke på!!!! Utrolig mye inspirasjon fikk jeg til både å leke og være kreativ ;) ( jobber i barnehage)Likte spesielt komoden du har laget og fugleknottene. Er kommoden tapesert på skuffene?

Hilsen Mia ( som driver å pusser opp en komode i skrivende stund.