fredag 20. november 2009

Her kommer det litt flere bilder fra Hannahs nyoppussede rom. Er ikke helt klart for å vise hele rommet enda. Vi koste oss masse i går kveld. jeg ryddet og ordnet, mens Hannah lekte og rotet... ( regner med at det bare er her i huset vi har det slik..:))I natt har Hannah sovet på sitt nye rom, og det var mye bedre å sove der nå sa hun..:)
Jeg skjønner henne godt jeg, ble veldig fornøyd med selve senga, og ikke minst elsker jeg sengetøyet:) Kommoden i bagrunnen mangler bare nye knotter, så kommer det nok bilder av den og hennes nye sofakrok.I kveld skal jeg på kino, gleder meg veldig. Siden jeg så Twilight filmen i sommer har jeg ikke lest andre bøker enn de fire i den serien... Første gangen jeg leste dem slukte jeg dem på et par dager, men etter det har jeg lest et par sider hver kveld før jeg sovner... Det er meg og fjortisene, hihi. Julian, stesønnen min, på 14 skal bli med på kino, han treffer nok mange kjente:) Til tross for at kritikerne ikke liker filmen, så er jeg sikker på at jeg gjør det. De har nok ikke lest bøkene 5- 8 ganger..., og vet dermed ikke hva karakterne tenker til enhver tid, men det vet jeg:) Det sier kanskje litt at datteren min sier på fullt alvor; er det den filmen med vampyren du er forelsket i mamma?.... ( så gærnt er det kanskje ikke, men ikke langt unna..:)) Nå skal jeg ikke fortsette og fortsette å snakke om denne historien... Gleder med til i kveld!!!!!!8 kommentarer:

Rakel sa...

Hvor ser det bare fint ud værelset.. Der er altså en ro og hygge over børneværelser... Vi har også et halvt børneværelse i den ene del af tv stuen, jeg synes det er så hyggeligt med alle legesagerne.. :)
Og Twilight.. Ja jeg er nu også ret vild med den.. Har kun set filmen, men hørt så meget om bøgerne, så måske jeg snart skulle få dem læst.. :)

Idun.. sa...

Så fint rommet har blitt! Gleder meg til å se hele! :)
hehe kos deg på kino du! Jeg har ikke leste noen av bøkene ennå, men derimot skal mannen og jeg på kino i løpet av de neste ukene og se Luftslottet spm sprengtes!! Gleder meg som et lite barn! hihi ;)

Ha en fin helg! Klem fra Idun :)

DUNNISMoR sa...

Så fint og fargerikt barnerom! Kan godt forstå at jenta di er fornøyd :)
Tøff "etasjekurv", forresten!
Har akkurat fått augo opp for Twilight eg, då...litt treig:) Såg filmen fyrst i haust...forelska meg skikkeleg! Har kjøpt fyrste boka, men den har eldste dattera mi kapra...får snike den ut av rommet etter at ho har sovna ;)
God tur på kino!

Beppe sa...

Så flott rom hun har fått :) Ser vi er i samme modus, og blogget minstens rom jeg også :) God helg. Klem Beppe

christin sa...

Ser du TrueBlood på NRK3? Anbefales for vampyrelskere! For å lime inn hele klippet fra youtube kopierer du koden i feltet embed til høyre for klippet når du er inne på youtubes nettside. Deretter limer du dette inn i blogginnlegget. Så skal det gå som en drøm. Før du kopierer kan du velge størrelse og farge på rammen rundt klippet. Bare spør om noe er uklart :) Kos deg på kino, og ha en god helg!

Frk. Maya sa...

Jøss som du pusler i turbofart! Synes det virker som at du har et oppussingprosjekt hele tiden jeg. Veldig pent rom, og den sengen ble jo utrolig nydelig.
Du er så flink Tove!

Maya

Minmill sa...

Kos deg på kino. Høres spennende ut. Tror det er lenge siden jeg har vært på kino nå, og setter pris på det de gangene jeg tar meg tid til det. Egentlig burde jeg bli flinkere til å få ut i det hele tatt. Men det er så mye å ta seg til her hjemme. He he.

Jeg liker rommet til lille jenten din godt jeg. Du er jo en racer til å male og pusse opp. Hvor finner du kreftene fra. Sånne som deg inspirerer meg til å ta i et tak her hjemme. Og jeg gleder meg til friuken min så jeg kan få litt fortgang i sakene her hjemme.

Klem

Minmill sa...

Psst! Skoleplansje tips! Se denne linken:
http://silje-sin.blogspot.com/2009/11/skoleplansjer.html