torsdag 26. november 2009

Flere bilder fra butikken...I kveld er det kveldsåpent i Porsgrunn og jeg skal sitte her til klokka ti. Det har vært fullt kjør i hele dag, men nå ble det plutselig litt stille, så benytter jeg sjansen til å sitte litt på pc'n:)
Har fått masse nytt i det siste, blant annet masse fint fra House Doctor.... termoser, vaser, kurver, esker, smykker, ugler, tepper osv, osv... Butikken er stapp full, så det er godt julehandelen er i gang:)
Har et par prosjekter gående hjemme, innimellom "slagene", så det kommer nok noe annet enn butikkbilder i dagene fremover:)

9 kommentarer:

Janne sa...

Nydelige varer:)
Ønsker meg en ugle...kanskje jeg må ha en adventsgave til meg selv? Ligger på nettbutikken din? Må inn å se...
Klem fra meg:)

Demi sa...

Your work, your photos are beautiful!!

Congratulations!!

http://www.perrifamilia.blogspot.com/

Maria sa...

Jag har sagt det förr, men säger det igen...jag blir liksom smått tokig när jag ser alla underbara saker i din fina butik!

Patina-H sa...

Kjempefine ting i butikken din, og ser at du er heldig som har fått Jemala boxene... dei står i rest hjå oss :(
Lykke til med julehandelen :) og ha ei strålande helg :)

Rosa sa...

Jeg tar meg i å være veldig glad jeg ikke bor i nærheten av butikken din. Tror det hadde blitt mange besøk og veldig dyrt tilslutt!! Det er så mye fint!!! Ha en fin fredag og adventshelg :-)

Solrosa sa...

Så mye fint det var i butikken din! Den skulle vært her i Trondhei i stedet... Så kunne jeg kommet innom! :) Ha en fin kveld og helg!

Solrosa

Nina sa...

Fine, fine butikkbilder!

Jannemor sa...

Mye fint der ja! Ha en fin helg!

Made by Molla sa...

Hei!
Jeg ser at jeg har veldig lyst til å legge inn noen julegaveønsker i butikken din, men lurer på om dere sender og eventuelt frakt? For eksempel de plastmattene? Har såååå lyst på! I sommerferien la vi faktisk inn din butikk i reiserute da vi reiste fra Møre og Romsdal og til grimstad. Det var vel verdt et besøk;)