søndag 22. november 2009

Et skap på kjøkkenet har fått nytt innhold

Bruktbutikkene "flommer over" av svanepotter, men jeg har ikke hatt helt sansen for noen av dem.... inntil jeg så denne... syntes den var så fin med gråfargen:)


Litt jul har det også blitt i dag.. Kjøpte disse bokstavlysestakene for et par dager siden, og nå måtte jeg bare sette dem på plass..

Oppå skapet i stua er det også kommet litt jul. Fikk dette treet i butikken forrige uke, og jeg måtte bare ha med et hjem. Det er ganske stort, og ikke minst utrolig fint:) Det skal nok få en litt bedre plass å stå når julen kommer litt nærmere..

8 kommentarer:

Rosemary and Thyme sa...

Kjempefint i skapet ditt.
Husker at min mor hadde en slik svane.
Koselig med litt julepynt nå.
Har slike lysbokstaver jeg også.

Klem Tove

Maria sa...

Hvor gad jeg altså godt sætte mig ind i din spisestue, og bare nyde. Det er så fint og lækkert, alle farverne, de sjove små ting rundt omkring og din sans for små opstillinger. Lækkert.

Jeg har ikke fået skrevet mail til dig endnu.... Men den runde pude vi skrev om engang for ca 70 år siden, er langt om længe færdig :-)

Klem Maria.

Minmill sa...

Jeg falt pladask for det gamle skapet og den krakken jeg. Det var noe for meg. :)) Ha en fin dag. Klem

Bella sa...

Herlighet, så mye fint du har i det skapet ditt, eye candy ; )
Og nydelig bilde fra spisebordet med lekre farger.

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Åååhhhh, jeg digger hvordan du kombinerer retro kopper og kar i skapene dine. Jeg tror jeg ville blitt kjempe hæppi bare av å åpne dørene i kjøkkenskapene dine en dag jeg er deppa *lol*

Kardemomme sa...

Hei Tove :))Jo,da det skal nok finnes fram julepynt etterhvert :))
Gleder meg veldig til å starte opp men venter et par uker enda..Jeg er litt hekta på tradisjoner og jeg holder på dem selv om jeg blir helt revet med og fristet over evne til å begynne pyntingen :))
Det er så moro å se bilder fra huset ditt og jeg har slukt det ene fine bildet etter det andre her. Du har et utrolig utvalg av lekkert servise i det skapet ditt heldige deg! Og bildene fra Hannas rom har jeg dvelt lenge ved..Det er så mange fine detaljer som jeg jo må ha med meg..Nydelige uglehåndtak fra London og de kurvene som står på gulvet var jo så lekre! Heldige deg som har tilgang på alle disse flotte tingene og heldige Hanna som har en så kreativ og flink mamma!
Kos dere videre med førjulsforberedelsene og så kommer jeg snart løpende etter jeg også :))Klemmer fra bekken :))

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Award til deg fra/hos meg, vel fortjent ;)

en-to-tre-på det fjerde skal det skje sa...

Det ligger en høyst frivillig utfordring til deg på bloggen min:)