onsdag 25. november 2009


Er veldig travel både på jobb og med andre ting om dagen, i tillegg har kamera og overføringskabelen hatt en tendens til å "være fra hverandre" om dagen... en i butikken og en hjemme.. Så ikke mye nytt å vise frem. Bildene her er fra forrige uke da det kom masse fint fra madam stoltz. Denne uken har jeg fått flere esker fra Småfolk og en pall fra House Doctor, en av grunnene til manglende "bloggtid":)

8 kommentarer:

Portofritt sa...

Jeg må se å få tatt turen snart. Du har jo så mye fint!!!!

Maria sa...

Kender det ! Tiden flyver af og til mellem hænderne på én. Ikke fordi man ikke har det godt imens, men man rækker altså bare ikke alt.

De der flasker.... Er det juice ?

Klem Maria

Rigmor sa...

du har en slik butikk som jeg hadde gått amokk i! Godt det ikke er i nærheten ;)
Utrolig flott utvalg i butikken !!

Villa Luftslottet sa...

En utrolig spennende butikk du har:)
Ha en fin torsdag:)

Ludo Land sa...

kjempe koselig. skal du ikke snart utvide til Oslo? smil..

mette sa...

nei nå MÅ jeg bare se å få besøkt den butikken din snart! har planlagt det leeeeenge, men det har alltid kommet noe i veien. den er min optimale interiørbutikk den butikken din. kan jo sef bestille på nett, men det er noe med å se det live... kommer snart:)

Rakel sa...

Åh det måtte være fantastisk at have sin egen biks at skulle indrette, dekorere og udvælge fine sager til.. Du har så mange fine fine sager, men jeg kan ikke helt gennemskue hvad porto fra Norge til DK koster? :)

Deer Darling sa...

så utrolig fine ting! jeg håper jeg også en dag kan ha en slik butikk! jesus bubblebath flaskene så utrolig kule ut:) god helg!