søndag 1. november 2009


Denne gangen har lenge irritert meg... den har vært så kjedelig..
Veggen er i tillegg mur ( bak gipsplaten) så mer eller mindre umulig å skru noe inn i, i allefall så ofte som jeg forandrer på ting...
Så denne uken har Hannah og jeg tilbragt mange timer her. Plukket ut bilder, hengt dem opp og ikke minst kost oss med å snakke om hva vi har sett på bildene:)
Veggen er nok ikke ferdig for det siste året har vi ikke fremkalt noen bilder....
Frem til da har jeg vært så flink til å fremkalle og sette i album, men etter jeg startet butikken har jeg sklidd helt ut.. må skjerpe meg. Skal også lete litt etter flere gamle familiebilder som jeg kan henge opp.Er veldig fornøyd med denne gangen nå. Syntes det ser fint ut i seg selv, i tillegg blir man ofte stående å se på bildene:)
Oppi bærenettet på bilde under ligger alle bildene våre som ikke er i album ( har bestandig vært veldig glad i å ta bilder... noe som har resultert i maaasse bilder), syntes den er så fin:)


Det er ikke bare på veggen det er bilder.
Vet at jeg har blogget om albumene og verdens fineste duk ( den som henger bak albumene) før, men er så fornøyd at det blir en liten reprise:)

19 kommentarer:

Smilerynker.dk sa...

Det er jeg så vild med... Jeg må "stjæle" idéen!! Jeg har en væg, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med... Det er da lige det den skal bruges til;o)

Rakel sa...

Og jeg er helt vild med ideen om at binde fotoalbummene ind i fint papir.. De er altid så evigt grimme og herhjemme er de pakket i et skab, egentligt synd jo.. :)

Portofritt sa...

Utrolig fin gang du har. Vakker dør! Og vinduene i enden... Sukk! Imponerende orden på fotoalbumene. Skulle gjerne ha gjort det selv. Men først må jeg nok ta igjen de siste 7 årene med bilde-innsetting. Til å miste motet av... Bildeveggen ble veldig fin.

Anette {foreldremanualen} sa...

Så kuult! Synes det ligna litt på USA i formen, men det er kanskje bare tilfeldig? ;-)

Kaspara sa...

Heisan Tove!
Så utrolig koselig med alle bildene på veggen! Tipper at folk blir stående der vel og lenge,ja.
Det er så flott å omgi seg med bilder, men her har vi et stort problem. Etter digitalkameraets inntreden har vi nesten ikke fått tatt ut et blide, alt ligger på dataen. Savner å sitte og lime inn bilder i album osv. Vi må skjerpe oss!
Likte det nye kjøkkenteppet ditt også!
Ha en fin ny uke!
Klem fra Kaspara

Christine sa...

jeg hadde en svæææær vegg i stua som jeg gjorde det samme med, en haaaug med bilder hang der! tok de ned for en stund siden, syntes det ble så rotete og mørkt, men i dag satt jeg og planla å lage en ny sånn vegg, så det var morsomt å se at du også hadde gjort det samme :)

denne gang tror jeg skal printe en haug med bilder i 15x15 og henge opp, blir spennende å se hvordan det blir :)

Miss Cellaneous sa...

Herlig vegg og jeg elsker den hylla di me fotoalbum :)

Miss Cellaneous sa...

Herlig vegg og jeg elsker den hylla di me fotoalbum :)

Heidi sa...

Så utrolig kult med så mange bilder på veggen sånn!!! Mange andre fine ideèr å få her også, titter innom igjen:) Hei så lenge og ha en fin uke! Heidi♥

Frøken Fryd sa...

Wow det var virkelig kult. For en super ide.

Familien Rykkelid sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pillepalle sa...

For en herlig og spennende gang! Kjempefin den ble :)) Hilsen fra Pillepalle

Familien Rykkelid sa...

Så fint:)
Vi er også veldig glad i å omgi oss med bilder!
Hvordan fikk du festet de?

Perislja sa...

Jag har också en wall of family! :) Det är härligt att få göra nåt sånt. Älskar din fina duk på väggen. Det är en 10 poängare!!!! (Av tio möjliga:D)

Älskar din manlige vän också!!! Skulle GÄRNA ha en sån! Och gissa vad koden är som jag måste skriva in!? torsoo!!! :D:D:D:D

Tove sa...

så morsomt at koden var akkuratt det. Et tydelig tegn på at en torso er deg i vente:)

M by M sa...

Så fitn det ble! Jeg og søstern lagde en slik vegg på rommet vårt da vi gikk på ungdomsskolen med bare svarthvitt bilder. Jeg har et lignende prosjekt på gang selv akkurat nå :-)

erry sa...

Wow, ett sånt härligt bildcollage du har fått upp på väggen i hallen! Verkligen fint! ^_^

Landstil sa...

Utrolig stilig bildevegg!!!
Så nettop noe lignende i et blad ( eller var det på en annen blogg??) men da hadde det formet bildene som et stort hjerte.. Skikkelig flott!

Og så fine albumene dine var! Har du laget nytt trekk på dem?
Klem

Astrid sa...

Fantastisk billedvegg! Tipper alle gjestene deres stopper opp og studerer den.